4.2
(398)

Preko puta našeg stana živi jedan stariji par.

 

Pukovnik u penziji sa ženom. Jako prijatni deda i baba, u ranim šezdesetim. Pukovnik je imao klasično vojničko držanje, a baba Savka je još uvek posedovala fragmente nekadašnje lepote.

Držala je do sebe, hodala visoko podignute glave, kose uvek svezane u visoku punđu, u damskim haljinama i biserima oko vrata. U njenoj blizini sam se uvek osećao po malo čudno, trnci su mi turirali telom i uvek bi razvukao usne u ludački smeh.

Družila se sa mojom majkom, često su ispijale kafu, a kad – kad joj je moja majka drage volje čuvala i unuke, jer su obožavali da dođu kod nas, igraju igrice i gledaju crtaće koje sam im skidao sa neta.

Jednog dana, baba Savka je pozvonila na vrata tražeći unuka. Usput mi se ljubazno zahvalila što sam ga pričuvao i pozvala me na kafu, da mi se oduži, čim uspava unuka.

Posle pola sata, već sam pijuckao kafu i zaneseno gledao u njene obline, dok se udaljavala u kuhinju po kolače. I krenula je priča…Bez imalo srama sam krenuo da igram igru. Počeo sam da delim komplimente, kako fenomenalno izgleda za svoje godine i da bi joj pozavidele mnoge žene mlađe od nje. Samo se smeškala, zahvaljivala na komplimentima i blago crvenela.

U određenom trenutku, ponešen situacijom i burom u gaćama, sam skočio sa stolice i zavalio joj poljubac.

 

-Komšija, šta to bi?! –gledala me je frapirano.

-Gospođo Savka, vi me opasno ložite. –rekao sam napaljeno i zavukao joj ruku ispod haljine.

Tamo me je dočekala vrela, dlakava pička. Dlakava, ali podšišana, usled čega mi krv jurnu u glavu. Već u sledećem trenutku, baba Savka je bila na stolu, kao najsočnija poslastica, širom raširenih nogu i mojom glavom među njima. Točila je sokove kao balavica, dok je uzdah gušila tako što se grizla za pesnicu. Tek ponekad bi prošaputala kroz uzdah:

-Doćiće Milosav…Doćiće…Milosaaavvv…..

Nagužena Baba Savka

Nije me bilo briga. Želeo sam je očajnički! Nisam časio časa, nego sam oslobodio pitona i sjurio joj ga u pičku. Nije ušao baš glatko, od nejebanja je Savka, gotovo, zanevinila.

Malo sam se pomučio, ali čim je krenuo unutra, počeo sam da je divljački cepam, držeći je čvrsto za guzove. Raskopčao sam joj haljinu i podigao halter. Ogromne, poput dinja, sise su se sudarale pod naletom mojih udaraca. Uranjao sam u nju manijakalno, gaseći svoju požudu.

Vrlo brzo, baba Savka je svršavala, dok joj je se telo nekontrolisano trzalo.

 

Prišao sam joj, dok je ležala još uvek na stolu, i zavalio joj kurčinu u usta. Kako ga je bakuta pušila! Nijedna do sada tako nije, Savka je, priznajem, bila majstor svoga zanata. Imala je vešte pokrete jezikom i snažnu sisaljku. Vrlo brzo me je naterala da joj napunim usta svojim mlazevima. Progutala je baba sve do poslednje kapi. Ali, meni je i dalje bio krut, te sam je okrenuo s namerom da joj ga stavim u guzu.

-Joj, nemoj, kako ću…. – branila se.

Nisam se obazirao na to, već sam joj navlažio čmar pljuvačkom i lagano joj ga stavio. Prigušeno je cvilela a ja sam nastupio udarnički, čim se guza malo opustila. Video sam da joj prija i da je uživala. I ja sam, ispunio sam svoju fantaziju – jebao sam baba Savku.

Nije prošlo mnogo, a već se iz njenog dupenceta slivala moja sperma…Poentirao sam, dva puta.

-Idi sada, Milosav bi mogao da naiđe.

Posle par dana, pozvala me je na kafu. Ne možete da zamislite moje iznenađenje, kada sam na kafi, zatekao i gđu Veru, udovicu sa prvog sprata. Bilo mi je jasno da će ovo biti poduže ispijanje kafe…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 398

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

4 thoughts on “Baba Savka”

  1. Jebačbaba

    Daj drugi deo sa obe kurve!!!

  2. Bane

    Najviše volim starke – najbolje su! Iskusne, trude se svojski iskreno da zadovolje muškarca, sretne što ih mladi kurac puni!A posebno volim kada su u najlonkama a pice im dlakave! mmmm prosto bi im pojeo pičke!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top