4.3
(59)

Trema zbog Tašte

 

Kako se približavalo to veče, nervoza u meni je sve više rasla. Nisam znala zašto, ali taj čudesan nemir koji mi je žario obraze i terao srce da krv pumpa jače, me je malo uplašio.

-Neću se dopasti njegovoj majici, eto, to je. – pomislila sam.

Potrudila sam se da izgledam pristojno, ne prekratka suknja, ni prejaka šminka, ni previsoke štikle…Morala sam da ostavim utisak fine, mlade dame.

Kupila sam ruže za njegovu majku i viski za njegovog oca, iako je on tvrdio da nema potrbe za tim.

U vezi smo bili tek par meseci, dolazio je iz moćne porodice intelektualaca i zaista je bio pravi dzentlmen. Ophodio se prema meni s uvažavanjem i poštovanjem, mogu slobodno da kažem da je nekad i preterivao. Ali dobro, ako je to jedina mana koju mogu da mu nađem, neka bude ta.

Stigli smo pred velelepnu, predratnu građevinu od koje mi je zastao dah. Kao iz filma!

 

Vrata su nam otvorili njegovi roditelji koji su, na moje zaprepašćene, bili veoma mladi. Oboje obučeni sa stilom i ukusom. A Marko je bio kopija svog oca – visok, crn, snažan. Čak su im i glasovi bili identični. Veče je, mogu slobodno da kažem, proteklo idilično. Aperitiv, divna večera, prijatan razgovor…

Negde pri kraju same večeri (bar sam mislila da je kraj) njegova majka me je povela u obilazak kuće. Da se čovek prosto izgubi u njoj…Biblioteka, salon, soba za zabavu i razonodu, gomila spavaćih soba, … Došle smo i do Markove sobe, ustvari, njegove dečačke sobe, i to mi je izmamilo osmeh.

Prišla sam stolu i počela da razgledam neke fotografije kada je Marko bio dete i tinejdžer, kada sam iznenada osetila snažan stisak za struk i jedno tiho: “Shhhh…samo tiho i ne brini”.

-Marko, šta radiš, mogu da naiđu tvoji…tvoja majka…- uspaničila sam se.

 

-Ne brini, sve je pod kontrolom. Ostani teko, ne okreći se. Poželeo sam te. – prošaputao je.

Nisam se mrdala, a on je posegnuo za prekidačem i ugasio svetlo. Iako je bio mrak, imala sam osećaj da nas neko gleda. Ili sam to samo uobrazila…

Naslonio me je preko stola, zadigao suknju i krenuo da mi mazi međunožje intenzivnim pokretima, od kojih mi se zavrtelo u glavi. Za tili čas sam postala vlažna. Pomerio mi je gaćice u stranu i ubrzo sam osetila silovito prodiranje. Kriknula sam, i ubrzo se njegova ruka našla na mojim ustima.

A onda je krenuo divlje da me navlači na sebe. Osećaj je bio kao nikada do sad. Osećala sam celim bićem punoću njegovog kurca koji je popunio moju picu do poslednjeg milimetra. Jebao me je divljački i strasno, sve vreme glasno uzdišući, dok je meni i dalje, držao ruku na ustima.

Nikada nam do sada nije bilo ovako, verovatno mu je fantazija da me povali u svojoj dečačkoj sobi. – pomislila sam.

Orgazmi su mi se ređali jedan za drugim, potpuno sam izgubila predstavu koliko ih je bilo.

 

Izvukao je svoj kurac, povukao me i spustio na kolena, a potom mi ga je nabio u usta i uskoro sam osetila vreli mlaz kako mi klizi niz grlo. Oblizala sam ga sa zadovoljstvom, dok mi se telo i dalje grčilo i treslo.

-Marko, ljubavi, bilo je divno.

Kroz šapat mi je rekao da se obučem, i da će on prvi otići. U sobi je i dalje bio mrak, pa sam se pribrala što sam mogla više i potražila kupatilo. Kada sam se spustila u boravak, sve je bilo…normalno. Marko je pričao telefonom, roditelji su pijuckali piće i smeškali se.

O Bože, da li sumnjaju? – pomislila sam.

Ubrzo smo krenuli i ja sam jedva čekala da ostanemo sami i opet proživimo, najpre kroz priču, pređašnji događaj.

Ali sam ubrzo promenila mišljenje, jer mi se ledeni nož šoka zario u grudi.

-Sledeći put, kada nam budeš došla u posetu, vodim te u podrum da uživaš u mojoj kolekciji vina. Znam da voliš vino, kao I Marko, pa se nadam da ćeš se bar upola oduševiti u odnosu na ono oduševljenje koje si imala u Markovoj sobi. – rekao je njegov otac kroz smešak.

-Molim?! – bila sam van sebe od šoka. A onda se uključila njegova majka…

– Videla sam koliko su te oduševile njegove dečačke fotografije, bila si kao prikovana za sto sa slikama…Zaista se videlo da si…uživala.

Tada mi postade jasno: osoba koja me je povalila na stolu nije bio Marko, nego njegov otac!

Markov tata

A sve to je gledala njegova majka, da stvar bude još gora. Oblio me je leden znoj.

Da li je Marko znao, da li je to stvar dogovora?

Oprostili smo se, a ja ni sama ne znam kako sam uspela da se saberem i prećutim to Marku. Kroz ispitivanja izaokola, shvatih da on nema pojma o aktivnostima njegovih roditelja.Da li je moguće?  Skandal!

A opet, bilo je nestvarno dobro. Takvo razvaljivanje u životu nisam imala. I kako vreme prolazi, sve više i više bih da vidim taj podrum i probam “staro vino”. Na kraju krajeva, ono i ima najbolji ukus.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 59

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

1 thought on “Bez Starca Nema Udarca”

  1. Dobra prica sa i te kako dobrim sansama za nastavak samo nastavi imas potencijal za pisanje i samo da znas da i ja volim mladze. Pisi slobodno mozda se dezi i neki zajednicki porodicni seks.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top