4.1
(117)

Moja mama je konačno pronašla svog princa

 

Nakon gomile običnih jadnika koji su prodefilovali kroz njen život, ona zaslužuje da bude srećna i voljena. Verujem da će biti, jer je Ivan, moj očuh, zaista divan čovek, koji je obasipa pažnjom i ljubavlju. Prema meni je fantastičan, skoro kao pravi otac. Nakon što ju je zaprosio, ubrzo smo se nas dve uselile u njegovu kuću. Imala sam svoju sobu, opremljenu po mojoj želji. Zaista se trudio da mi ugodi, pretio je da će me razmaziti.

Mama i ja smo se smeškale na te njegove izjave, jer nam je sve to bilo neviđeno simpatično. I prijalo je. Zaista.

Očuh je često pričao samonom o svemu, školi, aktivnostima ali i momcima, s tim što sam ja tu bila poprilično stidljiva.

 

Nisam imalia gotovo nikakvog iskustva. Jednog momka i najduži seks od 3 minuta. Tako da sam se trudila da izbegavam takve razgovore.

Jednog jutra, iako me je mama probudila, ja sam se uspavala za školu. Kada sam se posle sat vremena probudila, shvatila sam da opasno kasnim. Krenula sam u kupatilo i prošla pored njihove spavaće sobe. Očuh je spavao. I to nag, koliko sam mogla da primetim. Imao je divno, izvajano telo.

Osetih nemir koji se mešao s neprijatnošću, ali sam, pod naletom nekog čudnog osećaja, nastavila da ga gledam, totalno omamljeno.

Ni sama ne znam koliko dugo sam ga posmatrala, ali najednom, dobih želju da mu se uvučem u krevet, da osetim toplinu njegovog tela. Drhtavim, nesigurnim koracima dođoh do kreveta. Očuh je spavao mirno, spokojno.

Poput lopova sam se uvukla u postelju, pazeći da ga ne probudim. Bio je vreo, prosto je isijavao nekom čudnom energijom, koja me je sve više i više vukla ka njemu.

-Ovo je pogrešno!-odzvanjalo je u mojoj glavi, a opet…nisam mogla da se obuzdam.

 

Pribila sam se skroz uz njega i osetih da mu se ponos…diže! Baš je ponos! Osetih njegovu ruku na mojim gaćicama, a ubrzo i na ribici. Mazio mi je usmine, klitoris, a ubrzo se njegov srednji prst našao u mojoj malenoj.

Ugrizla sam se za usnu i zatvorila oči.

-Uh, kako je vlažna. –prošaputao je očuh

-Nije ti bilo dosta jutros?

Mislio je da sam ja moja majka. Okrenuh glavu i pogledah ga. Imao je zatvorene oči, dok mu je na usnama titrao smešak.

-Spusti se dole, želi da je u tvojim ustima.

U meni eksplozija!

Kako ću, nikad to nisam radila, da li ću znati?

Ali sam se spustila i susrela se sa ogromnim kurcem. Sad vidim zašto je mama tako prokleto srećna. Ima razlog od 20+cm.

Krenuh bojažljivo da ga ližem, ali me je on ohrabrio nabivši mi kurac dublje u usta.

 

I onda sam se izgubila, kao da nisam ja, kao da sam to radila mnogo puta. Pušila sam ga sa uživanjem, dok sam mu nežno stiskala jaja u ruci.

-Bože, bolja si od majke!

Znači, svestan je ko mu je u krevetu! Nisam znala da li da nastavljam ili pobegnem glavom bez obzira, ali me je vlažna ribica opominjala da nikako ne prestajem s igrom, jer najbolje tek sledi. I sledilo je.

Moju tesnu pičkicu je ispunio kurac od 20+cm i delovalo mi je kao da neprestano raste i širi se. Navlačio me je očuh na sebe kao da je to sa mnom činio nebrojano puta, osećala sam njegov dah na leđima, njegov jak stisak na struku.

Osećala sam da mi je pica raširena pod pritiskom sjajnih dimenzija i da uživa u tom raspemećivanju.

Osetila sam da mi trnci marširaju telom, osetila sam da želim njegov kurac zauvek u sebi.

Okretao me je moj očuh kao lutku i jebao u svim mogućim pozama.

očuh me razvalio od kurca

Obradio je moju pičkicu kako neće niko nikad, u to sam sigurna. I desilo mi se to, što do sada nije. Svršila sam. Taj osećaj mi je nacrtao osmeh na lice, naterao da me bradavice zasvrbe i da se ribica zgrči još više oko njegovog debelog kurca. On je svršio na mom stomaku.

Umočio je dva prsta u spermu i prineo ih mojim usnama.

-Probaj, rekao je očuh.

Polizala sam mu prste. Mirisali su na pečurke.

-A sada se brzo spremaj za školu. Ubiće te majka!

Na brzinu sam se spremila i odjurila. Stigla sam za pred kraj trećeg časa, ali nisam marila. U mojoj glavi su se ređale slike jebačine sa mojim očuhom. Blistala sam toga dana, što nije ostalo neprimećeno.

Samo ću vam reći da su muškarci bili posebno naklonjeni prema meni nakon što me je očuh razvalio od kurca. Dobila sam tri poziva za izlazak. Od trojice različitih momaka.

Sada kada sam otkrila čari dobre jebačine, možda poželim da to ponovim. Sa potencijalnim momkom. A sa „taticom“ sigurno.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 117

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

1 thought on “Divan Očuh – Moj Tatica”

  1. Željka

    Super ,kad te netko izjebe sa velikim kurcem!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top