4.3
(84)

Nakon svadbe prijatelja, valjalo se otići kući.

 

Vidno zagrejani i ponešeni atmosferom, pravili smo organizaciju ko će koga odvesti kući i polako smo krenuli da se razilazimo. Seo sam u Markov auto, a Mina je sela pored mene. Dok je sedala, haljina joj se digla, a ona nije uopšte obraćala pažnju na to. Prelepe bele noge, butine, glatke. Elem, to je bila ortakova žena.

On, iz nekog razloga, nije bio sa nama na svadbi I kasnije se ispostavilo da za sve postoji valjan razlog. Kako god, hvala mu na tome. Marina, moja žena, je sela u auto i krenula sa Ivanom, klincem koji je, eto, nekim čudom, upao u naše društvo. Zaista ne znam kako i zašto smo napravili takvu kombinaciju, da ja vozim Minu, a Ivan moju ženu. Ne znam…

Valjda mi je bilo lakše da mu prepustim svoju, a ne ortakovu ženu…Čudno, jako čudno. Nisam ni bio svestan toga. Vozio sam iza njih do raskrsnice kada su oni krenuli na jednu stranu a mi na drugu. U to će Mina:

-Ja mislim da će on nju pojebati. Prevrnuo sam očima.

 

-Ozbiljno ti kažem, zar nisi primetio kako ga je gledala, napaljena je kao neka klinka.

Već mi je opasno išla na živce sa tom pričom. Mislim, nije da nisam primetio da tu nešto postoji, ali…Valjda nisam želeo da priznam sebi…A Mina…Ona je nastavljala:

– Na svadbi, dok si plesao, otišla sam u sobu da se presvučem. Dok sam prolazila hodnikom, čula sam glasove. Tada sam videla Marinu kako Ivanu puši kurac iza hotela. Prvo nisam verovala, ali posle sam bila sigurna da je to ona. Kladim se da će na staro igralište…

Staro igralište je bio pomoćni stadion, sada već obrastao, u noćne sate se pretvarao u jebodrom, auta su stajala jedno do drugog dok su u njima parovi maglili prozore.

-Ako mi ne veruješ, ajmo tamo pa se sam uveri. S obzirom da me je crv sumnje već polako grickao, nije mi trebalo dva puta reći, već sam okrenuo auto i krenuo nazad, starim putem do igrališta dok se Mina smeškala. Kada sam se približio, video sam da su tamo mnoga auta, pa sam ugasio svetla da ne smetam.

Pogledali smo, ali mog auta nigde nije bilo. Samozadovoljno sam joj rukom pokazao da mog auta nema, dok je ona poput kobca osmatrala teren.

Odjednom me je uhvatila za ruku i pokazala mi u pravcu rastinja.

 

Nisam mogao da verujem! Zaista tamo je bio moj Audi. Stao sam na dovoljnoj udaljenosti od njih i nisam znao šta da radim.

prevara u kolima

Gledao sam u neverici. Nisam znao da li sam ljut ili nisam. Pogledao sam prema Mini. Na njenom licu je i dalje bio osmeh. Moj pogled je polako pao na njene noge, a onda ni sam nisam znao kako sam to učinio, stavio sam ruku na njeno koleno. Nije se bunila, samo se još vise primakla i šapnula mi na uvo.

-Samo da znaš koliko sam vlažna, i uhvatila moju ruku i primakla svome međunožju. Nisam mogao da verujem, nije imala gaćice, osetio sam toplinu, vlažnu kožu ispod svojih prstiju. Spustila je ruke na moje pantalone i polako ih otkopčala. Moj, sada već tvrd kurac se ponosno protegao u njenoj beloj ruci.

Moja prijateljica, žena mog ortaka, ponosno ga je drkala dok se samo desetak metara dalje moja žena kurvala sa nekim momčićem. Spustila je glavu i polako ga stavila u usta. Osetio sam toplinu njenog jezika, kako polako klizi preko glavića. Povukao sam sedište nazad i rekao:

-Penji se na mene. Samo se nasmejala i zakoračila me, osetio sam kako se nabija, bila je uska, puno uža od Marine.

 

Dok se polako spuštala osećao sam kako me pritiska, sve dok ga nije uzela do jaja.

-Uh kako si uska…- rekao sam i uhvatio je za sise. Samo me je vragolasto pogledala i počela da se nabija sve brže i brže mešajući kukovima. Dok se nabijala, njene grudi su ispale iz haljine. Divne grudi, tvrde, ne velike, ali idealne za stisak šake. Više mi Marina, moja žena, nije ni na kraj pameti bila.

Znao sam da je sada Ivan otkida od svog kurca. Sve što mi je bilo u glavi je da izjebem ovu kurvicu što se nabija na moj kurac. Malo po malo, osetio sam da ću svršiti. I Mina je bila pri kraju. Skinula se sa mene, spustila glavu i ponovo vratila moj kurac u usta. U tom trenutku sam osetio da ću svršiti. Svršio sam joj u grlo.

Nabijao sam njenu glavu na kurac, dok sam se praznio u njoj. Digla je glavu, uzela maramicu i obrisala usne. Nasmejala se zadovoljno, srećna ishodom. Sve ovo je, uradila smišljeno. Tako mi je bar izgledalo u tom trenutku. Upalio sam auto i kenuo nazad.

Ostavio sam je svom drugaru, koji mi se, uz zahvalnost što sam ju doveo kući, vratio nazad mojoj kući. Čitavim putem sam mislio u sebi, nema potrebe, ona se već dobro zahvalila. Kod kuće sam već našao Marinu, presvukla se i istuširala. Imala je neki čudan sjaj u očima.

Kao da je, kao što je i bila, sveže pojebana. Gleda me, kaže da je umorna, da sviće i da bi trebalo leći, ne sluteći da smo bili desetak metara jedno od drugog, ali sa drugim partnerima…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 84

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top