4
(37)

Zaluđenik sam za muziku i festivale.

 

Mesecima sam štedela za omiljeni festival. Bolje rečeno, skoro pola godine sam mukotrpno odvajala svaki dinar koga bih se dokopala. Student sam, iz unutrašnjosti, moji me jedva školuju, pa nije bilo šanse da tražim za festival. Stoga sam konobarisala vikendom u jednom kafiću.

Radila sam duplu smenu, ne bi li prihod bio malo veći. I tako pola godine. Mojima to nisam smela ni da spomenem, jer su oni imali određeno mišljenje o konobaricama. Stoga sam izmislila da pišem seminarske radove i eseje i da tako prikupljam novac za festival.

Kafić u kome sam konobarisala je uvek vikendom bio pun, tako da da sam stalno jurila od stola do stola sa prepunim ajncerom. Dobro sam se snalazila, ali napojnice mi nikada nisu bile preterano velike.

Jedna subota mi je bila posebno zahtevna. Gazda je slavio svoj 40. rođendan. U celom kafiću njegovi prijatelji i familija, nisam znala gde ću pre. Negde oko 3 su krenuli da se razilaze, svi sem jednog stola u uglu. Gazdini dobri prijatelji iz inostranstva. Sedeli su sa gazdom, vidno zagrejani od alkohola, nešto tiho pričali i gledali u mom pravcu.

Iako sam bila sa šankom i prala čaše, prosto nisam mogla a da ne primetim tolike poglede.

 

Igor, šanker, je već bio otišao, a ja sam ostala da posredim lokal.

-Lana, možeš li, molim te, da dođeš na čas?

Ostavila sam sve i uputila se ka stolu.

-Sedi, molim te.

Sela sam i zbunjeno gledala u njih.

-Vidi…ovo su moji prijatelji, kao što znaš. Oni…oni žele nešto da te pitaju. Ostaviću vas…

Gazda je na moje zaprepašćenje uzeo jaknu i napustio lokal, a ja…ja sam ostala sa tom dvojicom. Sama.

Ispitivački su me gledali. Obojica.

Bili su lepo obučeni, imali su neku dozu prefinjenosti, manire…ni nalik lokalnim dziberima koji su glumatali frajere. Ovi su imali stav, držanje. To se odmah vidi.

-Lana, ja sam Damir a ovo je Ilija. Posmatrali smo te cele večeri. Dopadaš nam se. Jako.

Gledala sam naizmenično u njih.

-Vidi…ovo inače ne radimo, ali…ti nas nekako magnetski privlačiš. Pa smo hteli nešto da ti predložimo. Neku vrstu poslovne ponude.

-Kakvu poslovnu ponudu?

-Malo je…nekonvencionalna…Pre nego što išta kažeš ili odlučiš, saslušaj nas i razmisli. Ok?

Klimnula sam glavom.

-Želimo seks sa tobom. Pojedinačno, a onda i trojku. Jebanje za novac ukratko.

 

Obilato bi te platili. Ne mislimo ništa loše o tebi, naprotiv. Želimo te, ali takođe želimo to i da nagradimo. Ovde smo još par dana. Imali bi nekih 3-4 susreta, možda više. Nikakve perverzije, ćist seks, Prvo ja, zatim Ilija, a potom…obojica. Trojka.

Krenulo je da mi se muti u glavi. Krenuo je da me radi bes. Šta oni zamišljaju? Šta sam ja?! Drolja koju će da pojebu za 100evrića?!

-Lana, za to bi te, kao što sam već rekao, platili. Dobro. 5000eura. Diskrecija je zagarantovana. Niko nikad ništa ne bi saznao.

Muk. Da li sam ja to dobro čula?!5000eura za par jebanja? Nemoguće, neko se ovde šali sa mnom…ko daje toliki novac….

-Razmisli. Ovo je moja vizit karta…ukoliko me pozoveš, ugovorićemo susret, ukoliko ne…nikom ništa…Do sutra.

Pokupili su se i otišli, a ja sam ostala da sedim šokirana i nema. Reč nisam mogla da progovorim. Posle 15 minuta sam nekako ustala, dovršila čišćenje i krenula ka domu. U glavi su mi odzvanjale njihove reči i…suma!

Od nemira nisam mogla da spavam, prevrtala sam se po krevetu cele noći.

 

Ujutru sam poput aveta šetala po sobi ispijajući kafu. Šta da radim? Jebanje za novac mi nikad nije bio ni na kraj pameti, ali vredi li dati se za toliki novac?

Nije da mi ne bi olakšao život…i to drastično…ali…mogu li to? Da li ću znati da se ponašam? Dugo sam piljila u vizit kartu stežući mobilni telefon.

Na kraju sam pustila poruku određene sadržine i vrlo brzo mi je stigla povratna poruka. Sa adresom i vremenom. Trebala sam da odem u jedan poznati hotel. Otišla sam pod tuš. Trebalo se valjano spremiti.

U dogovoreno vreme bila sam ispred vrata sobe. Otvorio mi je Damir. Lepo je mirisao i blago se smešio. A ja…ja sam drhtala. Primetio je moju nervozu i dodao mi čašu šampanjca.

-Opustiće te…prvi ti je put?

-Mhm…- promrmljala sam.

Naiskap sam popila prvu čašu, a ubrzo i drugu. Osetila sam blagu toplotu u obrazima. Šampanjac je krenuo da čini svoje.

Damir mi je prišao i počeo da mi ljubi vrat.

Nežno mi je milovao kosu, leđa, blago stiskao guzu…Počeo je polako da me svlači. Jezikom je prelazio preko mojih nabreklih bradavica, spuštao se niže preko stomaka, pupka, sve do Venerinog brežuljka. Svukao mi je gaćice. Dočekala ga je moja sveže obrijana ribica.

Razdvojio je usmine i krenuo da mi liže i sisa klitoris.

 

Milina je krenula da se proliva mojim telom. Osećala sam da trnem. Položio me je na veliki ležaj i podigao noge. Prodirao je jezikom u moju mokru pičkicu, a onda je krenuo lagano da prodire i prstima. Palilo me je to. Seks sa čovekom kome sam znala samo ime.

Podigao mi je glavu i pred mojim ustima se našao prav kao strela kurac. Povukla sam mu blago kožicu unazad i ukaza mi se divan ružičast glavić.

jebanje za novac

Iz malenog otvora je curela providna tečnost. Olizah je i on uzdahnu. Obuhvatih usnama kurac i krenuh jezikom da kružim oko glavića. Uživala sam dok sam mu pušila. Krenuo je ubrzano da diše.

Izvadio je kurac iz mojih usta i vrlo brzo je bio u mojoj pičkici. Prodirao je divlje i brzo, terajući me da vrištim od zadovoljstva. Vrlo brzo sam svršila uz ludačke mlazeve koji su šikljali iz moje divlje pojebane pičke. Ustao je i seo na stolicu. Zapalio je tompus. Nije svršio. Mirno me je posmatrao.

A onda je u sobu ušao Ilija… Jebanje za novac – Drugi Deo

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 37

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top