4
(14)

Čuo sam svakakve glasine o Loli, ali nisam uspeo da se uverim u da je komšinica zaista takva.

 

Doduše, nisam nešto ni pokušavao, za mene je bila komšinica, drugarica… A i verovao sam da su to zli jezici. Lepa devojka i odmah glasine! Takav smo mi narod! Bila je student iz drugog grada i često smo se zajedno vraćali iz grada, jer smo živeli, jelte, u predgrađu, i busevi nisu išli posle 12.

Mi smo, naravno ostajali duže i vraćali se u zoru. Komšinica je mlađa godinu dana od mene, ali sva je bila nekako slatka i poprilično jebozovna. Jednog vikenda, vraćali smo se iz grada, vidno zagrejani pod dejstvom alkohola. Imali smo dobar razlog – dali smo najteži ispit na godini. Već je bilo nešto posle 2 ujutru i ona me, ničim izazvana, pozva na kafu.

-Sada?! – počeo sam da se smejem onako pripit.

-Da, sada. Pa jutro je pobogu, a kafa se i pije ujutru…

Ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da će se nešto desiti. Valjda zato što sam bio pripit I mozak mi ič nije funkcionisao, za te stvari. Sreća pa za “to” mozak nije ni potreban.

Ali Komšinica Lola je imala drugačije planove, i od očekivane kafe, ja dobih nju, golu, kao od majke rođenu.

 

komšinica Lola

Imala je male i čvrste sise sa velikim bradavicama, a njena pičkica bila je obrijana tako da je samo tanka linija dlake pokazivala na njene debele, mokre usmine. Došetala je do mene i gurnula svoj jezik u moja usta i možete se kladiti da mi je kurac već bio čvrst kao kamen.
Glasine su bile istinite, Komšinica Lola je baš bila vruća.

Skinula mi je besno odeću i bacila se na sisanje mog kurca. Stenjao sam tako glasno da sam bio siguran da me čuje ceo komšiluk, uključujući i moje roditelje. Njena pljuvačka je bila svuda po mojim butinama, a njena duga crna kosa golicala mi je stomak. Pokazao sam joj da se okrene, i Lola je to uradila držeći čvrsto moj kurac u svojim ustima, i posle nekoliko sekundi posadila mi je pičku na lice.

Bila je to najslađa pička koju sam ikada okusio.

 

Lizao sam je i sisao, trljajući svoj nos i bradu po njenoj pukotini sve dok nisam u potpunosti bio pokriven njenim sokom. Mora da je svršila najmanje tri puta dok nisam ispalio svoje punjenje u njena usta. Ona se malo povukla unazad dok sam ja svršavao i trljala mi je glavić svojim usnama.

Suvišno je reći da mi nije trebalo mnogo da mi se ponovo digne, ali ovoga puta želeo sam da joj ga gurnem negde drugde – u njenu slatku, malu pičkicu. Komšinica je legla na leđa i podigla kolena do svojih grudi tako da sam lako mogao da prodrem duboko već u prvom naletu, gurajući svoj kurac u njenu tesnu, vruću pičkicu. Neko vreme sam ja bio preko nje i punio je, dok me je ona ljubila i stenjala.

-Jebi me otpozadi- rekla je zadihano.

 

Klimnuo sam glavom, i izvukao kurac iz nje. Ona se podigla i, na moje veliko iznenađenje, uzela ga u usta, ali samo na trenutak, posle čega se okrenula i okrenula prema meni svoju predivnu guzu. Ponovo sam ušao duboko u njenu pičku hvatajući je za sise koje sam divlje mesio. Karao sam je dok ponovo nije svršila.

Odjednom se nabila do kraja i tako ostala. Nije više mrdala napred - nazad već je samo zatezala mišić svoje pičke. Bilo je neverovatno, to do tada nikada nisam doživeo, vrištao sam od zadovoljstva. Bilo je bolje od jebanja. Osećao sam njenu pičku kako se steže i opušta i činilo mi se kao da se pomera ali nije. Nije mi trebalo mnogo. Odjednom sam ga izvukao i polio je vrućom spermom.

Zaista je bilo fantastično, proslavili smo položeni ispit onako kako dolikuje. Od tada, mogu vam reći samo jedno – komšinica i ja redovno pijemo kafu i verujte, u životu mi više nije prijala. A glasine o njoj opovrgavam… Ne želim da dođe do toga da neko iz komšiluka ode kod nje, na “njenu”kafu. Daleko bilo.

I dalje vam je komšinica u glavi posle ove erotske priče? Nemojte se tu zaustaviti, jer komšinica je tu da bi bila jebana!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 14

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top