4
(14)

Ispijam pelinkovac i posmatram je dok spava.

 

Zaista ne znam ko je. Pokupio sam je u klubu, kao i mnoge pre nje, zanimala me je samo kres varijanta. Znam da se zove Tanja i da se poprilično dobro jebe. Ne okoliša, jasno stavi do znanja šta želi i ne nećka se.

kres varijanta

Volim takve usputne jebačice. Pokupiš, pojebeš, uživate i rastanete se uz osmeh. Klasična kres varijanta. Znam da se daje, zato mislim da ću ipak da nastavim ovo prijateljstvo.

Spava ležeći na bok, dubokim snom. Kako i ne, lepo sam je izmorio, nateravši je tri puta da svrši i napunivši joj guzu mojom toplom spermom.

Devojke nisu baš oduševljene kada im zatražim jebanje u guzu, ova je pristala, iz prve.

 

Kao što rekoh, zna da se daje. Dok sam je ubadao u picu, tražila je da joj prstima raširim guzu, kako bih posle mogao nesmetano da uđem. Uz malo pljuvačke, jesam ušao bez problema i mogu reći da mi je pružila jedinstven užitak. Rekla mi je da slobodno svršim unutra, uporedo svršavajući sa mnom. Zaista, jedinstven osećaj.

Seks za jedno veče, veza bez obaveza, ili popularno kres kombinacija. Iz muškog uma..

Prstima prelazim preko njenog Venerinog brežuljka i zavlačim se dublje, među same usmine. Još je vlažna i lepljiva, ali ne preterano. Od tog osećaja, poče da mi se diže i kruti. Prstima krenuh da zadirem u njenu toplu i mračnu dubinu.

Ona poče da se meškolji, ispuštajući jedno „Mmmm“ kroz uzdah. Prebacih se i ja na bok, ali tako da je moja glava bila kod njene pice, a njena nasuprot mog kurca. Raširih joj noge i krenuh da je ližem, dok sam polako dodavao po prst više u njenu, sada već poprilično vlažnu pičku.

Probudila se i odmah prihvatila posla.

Gladila ga je i lizala, te sisala kao najslađu lizalicu.

 

Ložila me je, zaista je znala to dobro da radi. Gutala ga je, balaveći.

Ja sam joj sisao pičkicu i njene slasne sokove koje je ispuštala, masirajući joj unutrašnjost skoro celim dlanom.

-Jebi me, jebi me odmah!-prosiktala je u jednom dahu.

Zadigao sam joj noge, opkoračio je i ubacio ga bez problema-već je bila raširena i mokra.

Krenula je da stenje dok sam manijakalno ubrzavao i ubadao u tu slatku, ružičastu pičkicu. Njena pička mi je gutala kurac kao da kurca nikad nije osetila. Bila je poput nekog tesnaca bez dna. Stavio sam joj noge oko vrata i pojačao tempo. Bio sam blizu. Bila je i ona.

-Svrši mi na grudi!

Krenula je da jauče, uvijajući telo. Uh, divno svršava!

Svršio sam joj na grudi, dok je ona razmazivala spermu svuda naokolo.

-Iscedi mi ostatak u usta.

 

Bez razmišljanja sam joj prineo kurac i ona je krenula da isisava život iz njega. Lizala mi je jaja, uvlačeći ih u usta. Kada je završila, strovalila se pored mene i đavolasto me pogledala u oči.

-Jesi li za tuš?

-Tuš, pa kafa.

-Ne bih se složila. Pre kafe ide seks ispod tuša.

Gledao sam je u neverici. Uzele me je za ruku i povela put kupatila. Ušli smo u tuš kabinu i ona je krenula da se uvija oko mene, da prede kao prava mačkica. Zaista je nezasita! Gledajući me bezobrazno u oči, krenulaje da se spušta niže…Zabacio sam glavu unazad i zatvorio oči – here we go again!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 14

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top