3.5
(21)

Nije da nisam verovala u letnje ljubavi…

 

Da li uopšte to i može tako da se nazove? Bila je tu i tamo po neka kres varijanta… Ali, kao tren, odrađivanje… Eto, tako je bilo. I sve bih to već sutra zaboravljala. I imena i likove…

Totalno bi se gubili u kovitlacu magle koji bi poharao moj um… A onda mi se desilo nešto što ću zauvek pamtiti. Taj kovitlac strasti i ludosti koji su me rasturili te noći na moru. Moram da priznam, kad god se prisetim te noći, a i celog letovanja, telom mi prođe jeza…

Nismo se upoznali u diskteci, ni u kafiću… Ne…

Upoznali smo se u vodi, dok smo plivali i onako iz daljine šmekali jedno drugo. Našavši se pod vedrim nebom u sred bela dana i okruženi mnoštvom ljudi oko sebe, nismo ništa drugo mogli da uradimo sem klasičnog upoznavanja. Ipak, pogledi, odmeravanje i sporo ispuštanje ruke, odavali su veliku privlačnost i požudu.

Kada čovek ode na more, jedino mu se jede, spava i tuca. Tako je bilo i sa nama. Situacija je postajala sve vrelija, ali bilo je jasno da ovo mesto nije pogodno za akciju. Zbog toga smo se dogovorlil da se nađemo uveče, ne bismo li izašli na piće i tobože bolje se upoznali.

Te večeri sam izašla u provod i posrećilo mi se.

 

Otišli smo u diskoteku. Čim smo ušli, sela sam za šank, jer se tu najprijatnije osećam. Nervira me guranje i skakanje. Uz pivo koje obožavam, vreme mi brže i lepše prolazi. Posle nekog vremena jezik nam više nije bio sredstvo komuniciranja. Počeli su da padaju strasni poljupci i ruke su tražile oslonac na njegovom telu.

Pomerili smo se u mračniji deo diskoteke. Sledilo je pravo iznenađenje za mene. Bez ustezanja je gurnuo ruku među moje noge. Osećala sam da dole gorim i da sam spremna za jedno dobro tucanje.

Drugom rukom je instinktivno krenuo ka mojoj stražnjici polako me nabijajući na svoj, već očvrsli kurac, koji se ispod letnjih pantalona jasno ocrtavao. Uhvatio me je za ruku i ja sam bez razmišljanja krenula za njim, kada me je poveo iz diskoteke.

-Idemo u moju sobu – rekao je.

 

– Ne, imam bolju ideju. Idemo na plažu! -odgovorila sam. Na plažu smo stigli trčeći. Zbog tog silnog trčanja, a i piva koje me je već opasno radilo, počelo je da mi se vrti u glavi. Bacio me je na pesak. Moje ruke su krenule ka njegovom šlicu ne bi li oslobodile njegov kurac, koji samo što nije iskočio.

Bio je tvrd i spreman da pohara moje međunožje. Moju suknju je samo zadigao. Pokušao je da prodre u mene, ali je alkohol činio svoje, pa nikako nije mogao da pogodi rupu u koju je trebao da se zabije. Odlučila sam u tom trenutku da stvar uzmem u svoje ruke.

seks na plaziDohvatila sam njegov kurac i krajnje znalački se nabila na njega. Pesak me je bockao po leđima i u tom trenutku sam osetila da na njegovom udu isto ima peska. Dok je besomučno pokušavao da uđe u mene, njegov kurac je nekoliko puta padao na pesak i tu se lepio.

Osetila sam da je ušavši u mene uneo i malo peska koji je strugao po mojim vaginalnim zidovima.

 

To me je još više palilo. To čudno peckanje. Svoje noge sam digla uvis i ponekad ga obavijala, namestivši se udobno na njegovu kurčinu. Premeštala sam njegov kurac iz jednog ugla vagine u drugi. Ritmički sam se nabijala. To ga je uzbuđivalo.

Uhvatio je moje nabujale grudi i počeo divljački da ih steže. Glasni uzdasi su se širili plažom. Umirila sam se, jer sam predosećala da je on blizu vrhunca. Nisam se prevarila. Sve snažniji i jači udarci sledili su jedan za drugim, dok se njegovo telo treslo. Na momente mi se činilo da moja pička puca od silnog pritiska koji se nabijao u njoj.

– Nemoj da ga vadiš. Još te želim u sebi! Moja pička je počela da pulsira i da steže njegovu karu. Osetila sam da je ponovo počeo da se uzbuđuje. Mišići vagine su ga stiskali, gnječili, uvlačili.

– Hoću još, ali brzo. Ja volim da bude brzo!

 

A ti si tako dobro uglavljen, tako si krut. Uživali smo jedno u drugom. Prestala sam da mislim i jedino uživala u ovom dobrom rokanju.

– Sad, sad, sad! Gurni ga jače, još, još! Ide mi, svršavam, ne zaustavljaj se! – vikala sam bacajući se tamo amo po njemu. Obuhvatio mi je grudi i stegao ih je čvrsto. A onda gurnuo svoj kurac, koji je bio krut i vreo, još malo dublje, ali nije dalje išlo. Stegla sam vaginu tako jako da je mislio da ću ga prekinuti.

– Stiže! Ja sam gotov. Tucaj, sad ti tucaj! -prostenjao je.

– Šta sad čekaš, svršavaš ili ne? Ipak, svršićeš kada ja to budem htela! Posle tih mojih reči, uhvatio ga je nekakav čudan grč, trzaj, šta li. lzbacila sam ga iz sebe.

– Hoću otpozadi!

 

– Okrenula sam se i namestila. Ušao je lako, jer sam bila još uvek mokra I otvorena. Uhvatio me je za kukove i navukao do kraja.

– Želim da te rokam ovako do besvesti!

Njegov glavić je trljao i rovario po meni tako snažno, da se od naslade grčio kao nikad. Počela sam divljački da mešam.

– Vadi ga i sa što veće daljine nabijaj. – Poslušao me je. Tresao se od uzbuđenja. Više nije mogao da izdrži. Izvukao ga je i prskao po meni.

Mlazevi sperme su isticali iz njegove kare. Srušio se na mene svom težinom. Tako nepomični ostali smo da ležimo još neko vreme, a onda je usledilo još devet neverovatnih dana…

Ipak, to veče pamtim kao posebno, jer se tako više nisam nikad osećala…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.5 / 5. Broj glasova: 21

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top