4.3
(139)

Taj period svog života pamtiću zauvek.

 

To je nešto što ti se ureže duboko u sivu koru i ne mrda odatle. Oblikuje te dalje kroz život, na ovaj ili onaj način, Ja verujem da je to bilo izuzetno iskustvo, kakvim retko ko, može da se pohvali. Meni je tada to bilo poput otkrovenje, nešto novo, fantazija, slatko sanjarenje tinejdzera. I eto, izabralo je meni da se desi. Pa, da počnem sa svojom “medenom”pričom…

Bio sam klinac, 17 godina i tek sam skinuo mrak i kao sumanut jurcao oko riba. Samo mi je pička bila u glavi. Da sam mogao, kresao bih 24 časa bez prestanka. U gimnaziji sam se družio najviše sa Markom, koji je bio pun love, tako da su oko njega uvek bile cice, a kako sam se družio s njim, nada sam se, da ću kao njegov dobar drug, da povalim još nešto.

E sad, sve te ribice su postajale bleda slika, kada bi se pojavila Markova mama.

 

Posebna priča. Rodila ga je u našim godinama, pa je sad u 34 toj bila pravi zmaj.

mama mog drugaraCrvenokosa, bujnog poprsja, fantastično izvajane figure, atraktivna i izuzetno moćna. Uvek sam, kao hipnotisan, gledao u njeno prelepo lice i mesnate, jebozovne usne.

Svi drugari iz škole su se ložili na nju, a bilo kakvo njeno obraćanje bilo kom od nas, nagonilo nas je da drkamo po nekoliko puta dnevno. Nije bilo lako sakriti budžu kad je Markova mama bivala u blizini. Njegov otac je bio privatnik i retko je bio kući, jelte, trebalo je zaraditi gomilu para za slatku ženicu i sina jedinca.

Kad se Marko jedanput ozbiljnije razboleo i nije dugo dolazio u školu, morao sam mu nositi domaće zadatke. Nije mi to teško padalo, jer sam znao da ću videti nju, makar na tren. Mama je bila savršen materijal za nedeljno drkanje. Pri samoj pomisli na tu situaciju, na susret, sve mi se pomračilo. Da li ću izdržati a da mi se ne digne pred njom? Tog utorka sam mu nosio domaći iz matematike.

Markova mama mi je otvorila vrata, izgledala je kao boginja.

 

Nosila je zelenu, pripijenu haljinu koja joj je fantastično stajala uz crvenu kosu. Ušao sam i ponudila me je da sednem. Saopštila mi je da je Marko otišao na kontrolu i da se neće vratiti neko vreme. Hteo sam momentalno da odem, kada mi je uz osmeh ponudila da ostanem i probam njen domaći sladoled.

Probao bih bilo šta njeno. Rado sam pristao. Ko nju da odbije! Uživao sam gledajući je kako je njihala kukovima dok je odlazila po poslasticu. Mada meni, u tom trenutku, veće poslastice od buljenja u njenu guzu, nije bilo. Stavila je činiju sa sladoledom na stočić pored mene i zavalila se u naslonjaču preko puta. Pitala me je, reda radi, kako je u školi, bavim li se sportom, šta slušam… a ja sam samo piljio u nju, zaboravivši na sladoled. Kad su pitanja prestala, ja nju upitah kako je ona. Nasmejala se i rekla da je dobro, osim što je umorna i da ima bolove u stopalima.

Kao omađijan, ponudih se da joj izmasiram stopala.

 

Zaista, ne znam šta mi je bilo u tom trenutku, odakle mi hrabrosti?! Pogledala me je iznenađeno i kroz nonšalantni osmeh mi saopštila da to ne bi mogla od mene da traži. Bio sam uporan i na kraju…njena stopala su završila u mom krilu, u mojim rukama.

Masirao sam je nežno i s ogromnom ljubavlju i videlo se da joj je prijalo. Bio sam strašno napaljen. Kita je počela da mi raste. Bojao sam se da ona ne primeti, ali nisam želeo da prestanem i propustim mogućnost da uživam dodirujući je. Kurac mi je podivljao u pantalonama. Tako nabrekao, upro je o njeno drugo stopalo što je počivalo na mome krilu. Ona ga oseti, pogleda me pravo u oči i reče:

-Pa šta je to, Luka?

Hteo sam u zemlju da propadnem od stida. Već sam video sebe kako bežim, ali me ona, kao da mi čita misli, jako pritisnu kurac desnom nogom. Na uvrnuti način – prijalo je. Naredi mi da se skinem. Požurio sam da je poslušam, a ona se takođe razdenula.

Raširila je noge Markova mama kao da me poziva.

 

Klekoh ispred nje i počeh joj ljubiti međunožje. Prvo unutrašnju stranu butina, pa sve bliže i bliže, dok ne dođoh do usmina. Pica joj beše skroz izbrijana i tako lepa. Imala je ukus meda. Klitoris me je zvao da ga obradim. Stadoh ga ljubiti i sisati, ali nežno, nežno i polako. Stenjala je i pritiskala mi glavu ka sebi istovremeno nabijajući karlicu u moje lice kao da je želela da je pojedem.

Kada je zavapila da je pojebem, kao poslušan vojnik sam krenuo da izvršavam naređenje. Nije mi trebalo ponavljati. Okretoh je zguza i zarih se u nju. Snažno, bez oklevanja i počeh je divlje cepati. Sad nije bila mama moga drugara, već obična droljica koja je željna moje karine.

Stenjala je glasno i hvalila moje jebačko umeće što me još dodatno ložilo i palilo pa sam je još žešće počeo cepati.

Nabijao sam joj ga tako silovito da sam mislio da ću joj oči isterati.

 

Video sam po njenim trzajima da je blizu vrhunca. Počela je nekontrolisano trzati glavom i mešati kukovima, a stenjanje joj je prešlo u glasno vrištanje. Urlala je od strasti i napaljenosti. Počela je svršavati. Niz bedra su joj potekli mirisni sokovi. Uživao sam u prizoru. U njoj. Kad se napokon smirila, izvukoh ga iz nje, uspravih se i pozvah je. Želeo sam da joj ga nabijem u ta lepa, pušačka usta.

Okrenula se i shvativši šta želim klekla ispred mene, primivši ga u usta, vešto okrećući jezik oko njega. Bio sam gotov, sve ovo je bilo previse za mene… Junačina sam što sam i ovoliko izdržao. Povukoh kožicu par puta i počeh da svršavam. Nekoliko belih potoka, slilo joj se u grlo i morala je progutati kako se ne bi ugušila.

Kako je zbog gutanja zatvorila usta isprskao sam je svuda po licu. Nikada nisam tako obilno svršio. Tuširao sam je spermom, a ona se jecala i zadovoljno se osmehivala. Kada je i poslednja kap štrcnula, naredio sam joj da ga očisti pa ga ona halapljivo usisa i izvuče iz njega ono malo sperme što se još zadržalo unutra.

Markova mama je bila zadovoljna, a bogami i ja. Sladoled je postao tužna barica u činiji. Drago mi je što sam ostao i umesto sladoleda okusio njenu medenu picu. Znao sam da će se ovo ponoviti. Znao sam da će drugarova mama postati moja lična jebulja. Tako je i bilo. Redovno smo se sladili, ja njenom picom, ona mojom kurčinom.

I svi srećni, svi zadovoljni.

Lepa vremena, prijatelju moj…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 139

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

3 thoughts on “Mama Mog Drugara – Ostvarenje Svih Snova”

    1. biljana vracevic

      biki popaljivo mladje sladje provereno

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top