4
(49)

Svi poznajemo po nekog majstora, koji nam dolazi u kuću i popravlja po potrebi veš mašinu, vodokotlić, bojler…

 

Majstor Toma kada popije, krene da priča o svojim „radovima“ po raznoraznim kućama. Upravo zbog tih „radova“ u kombinaciji sa rakijom ili nekim drugim pićem, žena ga je ostavila posle dvadeset i više godina braka. Od tada je živeo sam, a preživljavao je zahvaljujući svojim spretnim rukama popravljajući po kućama uglavom veš mašine, bojlere i druge urađaje. Zaista je bio dobar i tražen majstor.

Majstor Toma je bio klasična sirovinčina, visok i veoma snažne konstitucije i velike kurčine, kako je umeo da kaže u svojim pripovedanjima.

Jednog jutra majstor Toma se probudio i pomislio na to kako već par meseci nista nije navukao na kurac.

 

Nedugo nakon toga zazvonio mu je mobilni telefon. Imao je poziv za posao.

U pitanju je bila mlada gospođa Sonja kod koje je već nekoliko puta išao na popravke. Okrenuo je oči kada je čuo zvuk njenog glasa. Opasno ga je iritirala ta bahata, sisata, lepog lica plavuša. Dobro bi njoj došlo malo majstor Tomine karine…Čisto da je nauči pameti…

Sonja je bila udata za dvadeset godina starijeg muža-zubara koji je imao nekoliko zubarskih ordinacija po Beogradu i bio pun para. Ta činjenica je ustvari učinila da se 25-godišnja Sonja odluči za debelog i proćelavog zubara.

Majstor Tomi ona od ranije nije ostala u lepom sećanju zbog svog nadmenog i snobovskog ponašanja. U stvari, on je znao da je ona jedna obična bezoblična masa, stvorena samo za kurac, šminkanje i shoping. Topovsko meso za bitangu kakav je bio on.

Odluka je pala, ako bude sama u stanu izprazniće svoja muda u nju.

 

I majstor Tomi je sve išlo na ruku. Bila je sama, muž je bio na poslu. Dočekala ga je namrštenog lica i u isuviše slobodnoj haljinici koja joj je nehajno padala do tik ispod guze. Kurva je samo htela da malo provocira starog majstora ne sluteći njegov pakleni plan.

Odvela ga je do kupatila i mrzvoljno mu objasnila problem u vezi veš mašine i dodala to da posao treba da završi za najviše pola sata zbog obaveza koje je očekuju van kuće. Nakon sat vremena, majstor Toma je i dalje čeprkao po mašini a Sonja nervozno šetkala po stanu i svaki čas dolazila kod Tome da vidi kako napreduje. Na kraju je izdalo strplenje i ljutito mu je rekla da je nesposoban.

Na te reči, Toma se okrenuo i svojom snažnom rukom i velikim dlanom udario kurvu po licu. U prvom trenutku šok i neverica ali onda je Sonja shvatila da joj je pička procurila od uzbuđenja zbog primljenog šamara.

Dok ga je cvileći molila da to ne radi, majstor Toma je vadio svoju debelu prljavu kurčinu ogromnog glavica.

 

Uhvatio je kurvu za kosu i naterao da legne preko veš mašine želeći da je uzme otpozadi.

Kako mi je Toma ispričao, nije se otimala, nije pokušavala da pobegne, da vrišti…Više je cvilela da „to“ ne uradi, a zvučalo je potpuno suprotno. Nasrtaji neprirodno velike kurčine bili su nemilosrdni. Toma je u međuvremenu shvatio da Sonja nije ni imala gaćice na sebi što ga jos više raspali. Prodro je duboko u vlažnu, snobovsku pičku, koja je vapila za jednim takvim kurcem.

Krenuo je da joj snažno šamara guzu koja se crvenila sve više i više. Pritisla je dlan na svoja usta da suzbije cviljenje, a majstor Toma ju je navlačio životinjski, parajući joj utrobu.

majstor Toma

Potom ju je, posle bezbroj manijakalnih uboda, spustio na kolena i strovalio kitu u usta. Gutala ju je slasno, širom otvorenih očiju. Kurvetina, ko zna koliko je kurčeva popušila kada to ovako znalački radi.

Na kraju joj je silovito svršio u usta. Gušila se pred naletima sperme. Nije želeo da je zadovolji. Nije želeo da i ona svrši. On je svoje postigao, a ona…pa, recimo da će je obraditi malo bolje sledeći put. Kada dođe da završi započeto…sa veš mašinom…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 49

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top