Oduvek sam važio za lepog i privlačnog momka, što mi je omogućavalo dobru prođu kod devojaka.

 

Svojim šarmom i dobrom pričom sam ih lako osvajao i sebi obezbeđivao redovan seks, što mi je itekako značilo. Mlad mužjak kao što sam ja je prosto to zahtevao – da seks bude redovan, tj.da ga je što više. Ali, kako je vreme prolazilo, izgustirao sam devojke mojih godina, pa i one mlađe i nisu mi više pružale ono što mi je trebalo. Počeo sam da imam drugačija interesovanja. Iako sam pokušavao, osim pića, nisam odmakao dalje.

I onda sam se odlučio za, za mene nepojmljivu stvar u to vreme, a to je da se prijavim na jedan domaći sajt za upoznavanje. Prolazilo vreme, bilo je dopisivanja sa nekim zenama, ništa konkretno ali onda jedan dan poceo sam da se dopisujem sa Janom.

Tada u to vreme imala je oko 40 i izgledala je bas po mojoj meri. Duga ridja kosa, visoka, grudi, neko kilo viška, ali lepo raspoređeno. Baš gde treba. Palilo me je dopisivanje sa njom, naročito kada mi je poslala svoje nage fotografije. Momentalno mi se digao! Mislim da sam to veče svršio jedno 5 puta drkajući i zamišljajući je.

Predložio sam da se vidimo, da dodje kod mene na kafu i pristala je „na keca“ na moje vrlo prijatno iznenadjenje. Bila je udata, zaboravih da pomenem.

I došla je, sećam se, još dok sam išao da je sačekam na stanici ispred zgade bio mi je tvrd.

 

Radio me je onaj osećaj, dobro znan, kad je jasno kao dan da ce biti seksa…

Ušli smo u stan a ja nisam mogao da skinem pogleda sa njenih grudi. Primetila je to i samo se nasmejala.

jebozovna matorka

Napetost je rasla sve više i više, a moj vršnjak je krenuo da se pomera u pantalonama. Mislio sam da ću eksplodirati od želje za njom! Kao da mi je pročitala misli, prišla mi je i uhvatila za medjunožje i počela da ga stiska onako preko pantalona.

Ljubio sam je sve jače, zavlačeći ruke u njene pantalone, nisam više nista mogao da obuzdam. Izvadila mi je kurac i pocela da ga drka. Mislio sam da cu svršiti istog časa ali srećom, nisam. Legla je na krevet a ja sam stavio već nabrekli kurac izmedju njenih sisa i jebao je tako. Onda je pocela da ga liže, prvo glavić, pa sve niže.

Nisam mogao da dočekam da joj ga stavim u pičku.

 

Skinuo sam joj gaćice, i masirao joj macu. Vec je bila skroz vlažna. Rasirila je noge i stavila preko mojih ramena. Pičkica joj je imala malu i uredno frizuricu i to me je jos vise palila. Nabio sam ga celog, do kraja, onako ludački i snažno. Tucao sam matorku! Moja želja se ostvarila! Bilo je nestvarno!

Stenjala je, uvijala se, tražila da bude jače, i brže i bilo je. Sve jače i sve brže, nisam želeo da stajem. Poludeo sam! Totalno me je izbacila iz koloseka! Ma nisam izdržao ni dva minuta. Napunio sam joj pičku vrelom spermom, a matorka je još stenjala. Uhvatila me je za kurac i stavila ga u usta onako balavog od sperme i njenih sokova.

Posisala ga je celog i posle se stropoštala na krevet spremna za reprizu. Posle par cigareta, navalio sam na nju, nisam želeo da je ispustim, da ode kući a da ne bude dobro pojebana.

I, opalili smo još jednu rundu, pa još jednu…I trajalo je, bogami, pola godine. A onda se, valjda zasitila. Ništa zato, jer sam se ubrzo snašao, ne za jednu, već za dve matorke.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *