4.2
(78)

 Moja mlada komšinica Vanja je bila veliki ljubitelj mačaka.

 

Imala ih je dve i redovno su ratovale sa mojim pekinezerom.

mladaImala je 20 godina, mlada, takoreći, tek zagazila u život, lepog osmeha, prelepih grudi i sa neodoljivom guzom. Redovno je oblačila miniće, isticala grudi i lepo je mirisala. Privlačila je poglede gde god da se nalazila.

Prema meni, kao starijem komšiji i ocu njene drugarice bila je jako ljubazna, ali sa nekim mističnim smeškom. Smešak kao poziv. Na greh. Tako se bar meni činilo ili je to bila moja bludna mašta. Jednog dana, na tavanu moje dvorišne zgrade, primetio sam male mačiće.

Rekao sam malo kasnije Vanji da i ja imam troje mačića, ali da se bojim da će ih moj ludi pas povrediti. Bio je avgust, vreo dan, popodne. Moja ćerka je otišla kod bake, supruga je radila do osam naveče. Bio sam sam. Mlada Vanja je došla, kao i obično, nasmejana i pitala me može li pogledati mačiće i odneti ih sebi.

-Možeš, naravno, odgovorio sam joj i zaputio se za njom samo u svilenom sportskom šorcu.

Vanja je bila, kao i obično, u kratkoj suknjici i majici.

 

-Evo, gore su, na tavanu. Popni se uz merdevine i polako im priđi da ne pobegnu. Pošla je, a ja sam odozdo pošao za njom i pario oči na prelepu guzu i roze gaćice. Čim smo se popeli, mačići su pobegli, a Vanja je bila razočarana. Gledajući je tako, slomljenu i tužnu na tavanu, u meni je probudila neki divljački nagon.

Da, mnogo je mlada, mogla je ćerka da mi bude, ali ono što je emitovala je bilo tako jako i napaljivački da se kurac u svilenom šorcu protegao kao strela.

-Sačekaćemo ih, vratiće se, rekao sam joj i seo na staru odbačenu fotelju. Pogledala me je vragolasto. Sa nekim čudnim smeškom.

-Kako si samo ovo smislio, a ja, previše mlada i naivna, glupača, sa ovako kratkom suknjicom još prva išla uz merdevine. Pa sve si mi video, rekla je, ali bez ljutnje, već sa izazovnim smehom.

-Pa šta ako sam video, video sam nešto prelepo, što će mi biti stalno pred očima.

 

Nemoj biti škrta kad si tako simpatična i privlačna, tako mlada i lepa, rekao sam joj i malo joj pokvario frizuru na čelu.

-Nije fer, ti si meni video guzu, a ja tebi nisam ništa videla, nasmejala se skoro dečijim kikotom.

-Ma nije problem lepotice, evo vidiš kako je podivljao u šorcu, i pokazao joj samo glavić.

Otvorila je širom oči i nasmejala se. To mi je bilo odobrenje da krenem u napad. Kleknuo sam i počeo joj ljubiti noge, oko kolena pa sve više. Stavila mi je dlanove na glavu i rekla da sam nevaljao i da joj mogu biti tatica.

-Znam i ne bih imao ništa protiv da ovako mazim i tvoju mamu. Vas dve ste kao sestre. Potom sam nastavio da joj ližem butine i ovlaš sam joj ustima uhvatio pičkicu.

Mala je dobila dodatni impuls.

Uhvatila je rukom moj glavić i stegla ga.

 

Nije se nadala da je tako debeo, a zatim se sagla i počela ga primati u usta. Možda je mlada ali je iskusno pušila kurac. Skinuo sam joj tangice i jezikom počeo lutati po mladoj pičkici. Ljubio sam i guzu, a potom krenuo ka mladim, bujnim sisama. Nakon pet-šest minuta predigre naslonio sam je preko fotelje i počeo joj nameštati glavić otpozadi.

Pružila je ruku, uhvatila ga, promrdala levo-desno i rekla da je spremna. Načinio sam blagi ubod, a potom jak trzaj i ušao u nju do jaja. Zaječala je. Primio sam je za sise i navlačio jako i duboko. Tog jutra jebao sam i suprugu, pa se nisam bojao da ću brzo svršiti.

Onda sam seo na fotelju i zatražio da me opkorači. Nabijala se polako, a jezici su nam se isprepletali. Držao sam je za guzove i blago je dizao i spuštao na svoj debeli kurac. Video sam da je željna brže jebačine.

Ponovo sam je uzeo otpozadi i nabijao žestoko.

 

Jaukala je, stavljala ruku na guzu i dodatno je širila a ja… Ja sam samo mozgao koliko joj je pičkica preslatka i da ga dihtuje po celoj dužini. Uživao sam, a nadao sam se da ću je pojebati zajedno sa mamicom. Uskoro. Matori perverznjak, eto, takav sam ja.

Ubrzo je počela ludo svršavati. Nisam više želeo odgađati orgazam, počeo sam je nabijati žestoko i puniti utrobu spermom. Drhtali smo oboje.

-Nema pravog kurca bez iskusnog muškarca, rekla mi je Vanja na kraju, obukla se i otišla svojoj kući. Ostao sam na tavanu, udobno zavaljen u odbačenoj fotelji. Zapalio sam cigaretu, dohvatio bočicu sa rakijom i polako vraćao film unazad. Bilo je prelepo. Tek kada je otišla, primetio sam šestoro sjajnih očiju kako me posmatraju iz mraka. Mačići. Vratili su se, kao što sam i rekao…

 

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 78

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top