4.5
(204)

Kao tinejdžerka od 16 godina, od mene se zapravo očekivala da sam već seksualno aktivna.

 

Iako sam imala dečka, osećala sam se nespremno da to uradim. Ili možda, on nije bio pravi za to… Iako su sve moje drugarice uveliko pričale o svojim ljubavnim vratolomijama, ja sam ćutala i samo upijala njihove priče. I potajno se nadala da će mi nevinost skinuti Srđan, mog najbolji drug.

Srđan je bio visok i zgodan. Imao je kratku crnu kosu, lepo dupence i bio je sav u mišićima. Skoro sve moje drugarice koje su ga znale su otkidale na njega, a meni je bilo prijatno što mi je najbolji drug i što sam mogla da budem u njegovom društvu. Tog dana mi je nasmejan pohrlio u susret, ovlaš me poljubio u obraz i zamolio me da dođem do njega tog dana i pomognem oko hemije.

Telom su mi prošle nepoznate vibracije, a srce je htelo da iskoči od uzbuđenja.

Znala sam da se opasno ložim na njega, a opet… To mi je najbolji drug i nisam znala da li on oseća isto za mene…

 

Došla sam kod njega uveče oko 7. Planirala sam da odradimo to s hemijom na brzinu, nikad mu nije trebalo mnogo da pohvata konce. Posle smo mogli da odgledamo neki film, eventualno…

Srki je bio sam, roditelji su otišli u posetu prijateljima, a meni je to saznanje donelo neopisivu radost. Kao što sam i rekla, brzo je pokapirao sve što sam mu objašnjavala.

Kada smo završili, rekao je da mora da ode do prodavnice i da ga sačekam. Kad je otišao, legla sam na krevet. Razmišljala sam o njemu, o tome kako je izgledao. O tome kako bih želela da budemo zajedno… Da me pojebe. Od te pomisli, užasno sam se napalila…

Pošto niko nije bio tu a Srđan je trebao da se vrati za 10ak minuta, odlučila sam da uradim “to”. Otkopčala sam farmerke, zavukla prste u moje gaćice i krenula da masturbiram.

Mazila sam svoju pičkicu koja se užasno napalila na njega.

 

Najbolji DrugZamišlala sam da mi to sve radi Srđan, moj najbolji drug… Otkopčala sam trenerku i podigla majicu. Brus nisam imala – nisam htela da ga obučem ovaj put, iako mi je bilo neprijatno. Uhvatila sam se za jednu sisu – uvek sam tako masturbirala. Mazila sam klitoris kružnim pokretima, srednjim prstom ulazila unutra. Posle samo dva ili tri minuta osetila sam da ću svršiti.

A onda su se otvorila vrata od sobe. Nisam čula kako Srđan ulazi u kuću. On je stajao tu, i gledao me kako se samozadovoljavam. Bilo me je sramota. On nije ništa rekao, samo je otišao u drugu sobu. Htela sam da odem po njega, da vidim da li je ljut na mene – ipak sam masturbirala u njegovoj kući…

Taman sam krenula da ustanem, a on se vratio samo u majici i boksericama. Videla sam kako mu se kurac ocrtava na gaćama. Bila je to velika kurčina – prvi kurac koji sam videla uživo – ali bila sam sigurna da je veći od mnogih, pošto sam gledala par pornića. Prišao i seo na krevet pored mene.

Bila sam napaljena više nego ikad, pička mi je gorela, bila je vlažnija nego ikad, htela je nešto u sebi…

 

Ja sam i dalje sedela nepomično, nisam znala šta da radim. I dalje su mi pantalone bile skinute do kolena, a sise van majice, iako sam ih pokrila rukom. Nasmešio se:

-Ajde, slobodno skloni ruku. Već sam video – rekao je. Nisam znala šta da uradim. Razmišljala sam o tome kako sam napaljena i htela sam da uradim to sa njim… Zato sam sklonila ruku sa mojih sisa, čije su bradavice bile tvrde kao kamen.

Nagnuo se i uhvatio me za jednu sisu. Naježila sam se. Videla sam onaj kurac u boksericama i bilo mi je drago što mu se digao na mene. A ko i ne bi? Prišao je i strasno me poljubio. Uzvratila sam mu poljubac, a onda mi je skinuo pantalone, a zatim i gaćice.

Prvi put je dečko gledao u moju golu pičkicu… I to ne bilo koji, nego Srđan, moj najbolji drug i jedan od najzgodnijih momaka iz naše škole! Gurnuo mi je dva prsta i jauknula sam lagano. Nije se obaziralo nego je samo ubrzao – možda ga je to palilo.

Krenuo je da mi obrađuje klitoris i ja sam se topila od zadovoljstva – ovo nikad u životu nisam osetila. Kretao se oko moje pičke a ja sam i dalje drhtala od uzbuđenja, a onda mi je gurnuo prst u moju usku pičkicu. Jauknula sam jače – ovo je bilo najlepše što sam ikad osetila.

Izvukao je prste iz moje pičke i legao.

 

Polako sam krenula da mu skidam bokserice, a iz njih je izašao jedan veliki, debeli kurac. Iznenadila sam se što je izgledao ovako velik, ali sam ga odmah uhvatila, primakla se i stavila ga u usta. Nisam mogla celog da ga obuhvatim, ali nadala sam se da je to bilo dovoljno.

Mogla sam da radim samo ono što sam videla u pornićima do sad. Krenula sam da ližem njegov glavić kružno, a onda se premestila na vrh. Za to vreme, drkala sam mu polako rukom.

Nastavila sam da mu pušim, a on je uzdisao od zadovoljstva. Kurac je imao drugačiji ukus nego što sam zamišljala, ali ovako napaljena nisam ni o čemu drugom mogla da mislim. Posle malo vremena, shvatila sam da moja pička ne može više izdržati.

– Molim te, hoću taj kurac u mojoj pički!- tiho sam rekla.

 

Pogledao me je značajno. Izvila sam se i ispružila pored njega. Pogledom sam ga molila da prodre. To ga je palilo. Nabio mi je kurac u pičkicu skoro do kraja. Ja sam se naježila i stenjala od zadovoljstva, ali i peckajućeg bola.

Ljujao se napred-nazad, nabijajući mi kurac sve jače i jače. Najbolji drugar mi je pružio sasvim sigurno i najbolji osećaj i zadovoljstvo ikad – osetila sam da ću svršiti. Orgazam je dolazio u talasima u kojima sam se topila. Stenjala sam i masirala svoje sise dok je Srđan sada najjače nabijao svoj kurac u moju nenaviknutu, malu pičku.

Osećala sam kako je rastura iznutra, kako je širi, kako ga ona grli i draži… Izvukao je svoju kurčinu iz mene i nežno menjime lupkao po ribici. Legao je na leđa. Kurac mu je bio uspravan. Opkoračila sam ga, moja pička je bila iznad njegovog kurca, a onda sam se nabila.

Pomerala sam se gore-dole i nabijala se na tu nabreklu kurčinu što sam jače mogla.

 

Nisam htela da izneverim Srkija… Još jače sam se nabila. Mešala sam karlicom što sam bolje mogla. Iako sam bila totalno neiskusna, nisam želela da on to vidi… Stegao me je čvrsto za struk i nabijao na sebe, kao da je ceo želeo da uđe u mene, i tu i ostane…

-Svršavam – rekao je isprekidanim glasom. Legla sam na leđa i pustila ga da dođe i svrši na mene. Podigla sam se, uhvatila njegov kurac i polako mu drkala. A onda je svršio… Mnogo sperme je izašlo iz njegovog kurca i palo na moje sise, stomak, na vrh moje pičke, lice, usta i kosu. Nije me bilo briga za to.

Polizala sam spermu oko mojih usta. Sperma je imala čudan, slankast ukus – nisam znala da je takav. Generalno, nisam znala mnogo toga… No, naučiću, tek sam počela…Prišla sam njegovom kurcu i strasno polizala svu spermu koja je ostala na glaviću.

Privukao me je na sebe i zagrlio čvrsto. Nežno me je ljubio u čelo, dok je prstima klizio preko mojih leđa. Tonula sam u njegovim rukama… Nije me bilo briga ni što mi je drug, ni što imam dečka…Postojao je samo ovaj tren sada…

-Idemo pod tuš, važi?

Pružila sam mu ruke i krenula sa njim…Usledilo je najstrasnije tuširanje – sa mojim nogama oko njegovog struka…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 204

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top