4.2
(60)

Život ti nekada sve vrati na naplatu, kad-tad.

 

Iskreno, nisam baš nešto verovao u to, ali mi se, posle mnogo godina sve projavilo poput kakvog snoviđenja. Neda. Bila je najlepša devojka u školi. Svi su se lomili oko nje za trunčicu njene pažnje. Pa i ja. Nije obraćala pažnju na mene, interesovali su je samo lokalni frajeri. Mene je koristila za kontrolne i domaće zadatke.

Nije bila baš dobra devojka.

Bio sam beznadežno zaljubljen u nju, a ona nije obraćala pažnju na mene. Najlepša riba i lokalni frik? To nije išlo u njenoj glavi… Ali život mi ju je opet doneo…Vratio ju je…na kolenima… Bukvalno!

Igrom slučaja, bio sam direktor u firmi u kojoj je konkurisala za posao sekretarice. Moje sekretarice. Čim sam video njen CV, iako nije imala neke Bog zna kakve kvalifikacije, znao sam da ću je zaposliti.

Kada je došla na razgovor, nije me prepoznala. Posle 15 godina i dalje je izgledala podjednako dobro kao u gimnaziji. Visoka, vitka, sa još bujnijim poprsjem nego što ga pamtim, samo što je sada imala platinasto plavu kosu.

Krenuli smo prvo opušteno da pričamo, a kada smo došli do njene kvalifikacije, video sam da je blago pocrvenela, jer je imala samo tu gimnaziju, posle koje se udala za lokalnog frajera, koji je vrlo brzo propao i sada je ona u takvoj situaciji da mora da ga izdržava.

Neda. Spremna na sve za posao. I ja sam bio spreman da je zaposlim, ali ne dok ne klekne…I klekla je.

 

U njenim očima sam video koliko je očajna. Da, ispao sam najgore đubre, ali…Neke stvari iz prošlosti su morale da se naplate.

-Molim Vas, učiniću sve…

Zavalio sam se u fotelju i gledao je samozadovoljno.

-Dolijala si mi, Nedo. Sada ćeš da pušiš školskom friku. I sad, a i na dalje. – pomislio sam u sebi. Samo sam je posmatrao. Gledala me je pravo u oči i odlično je znala šta treba da radi. Prišla mi je, spustila se na kolena i krenula da me otkopčava. Kada ga je izvukla, u njenim očima sam primetio šok. Nije očekivala takav komad.

Počela je da ga oblizuje, i nadrkava. A onda je krenula celog da ga uvlači u svoja pohotna, kučkasta usta.

sve za posao

Uhvatio sam je za kosu i nabijao joj ga silovito, i pomalo besno. Godine i godine besa su se taložile u meni, sada sam rešio da joj to naplatim.

Ako je mislila da će samo uz pušenje da se izvuče, grdno se prešla. Zgrabio sam je za kosu i podigao. Jauknula je, dok su joj bale curile niz bradu.

Presavio sam je preko stola, zadigao suknju i preda mnom se ukaza divna guza obavijena u crnu čipku. Pokidao sam joj gaćice i silovito joj uterao svoju zver u pičkicu koja je zjapila.

Počela je da stenje, da uvija kukove, a ja sam je divljački cepao, držeći je jednom rukom za kosu, dok mi je druga bila na njenim kukovima, čvrsto je držeći da ne bi šetala previše.

Navlačio sam je kao da godinama nisam jebao i sa svakim njenim trzajem i jaukom sam više i više uživao.

 

Pičkica joj je bila mokra i raširena. Točila je sokove kao da godinama nije bila dobro pojebana. Ko će ga znati, možda i nije…Izvuko sam kurac, i onako ulepljen njenim sokom, krenuo da joj ga ubacujem u guzu…Krenula je da me moli da prestanem, da to ne radim…

-Je l ti hoćeš posao ili ne, Nedo?-upitao sam je.

Samo je ućutala, čvršće se uhvatila za sto i klimnula glavom.

A ja sam krenuo da prodirem, izprva lagano a onda sve jače i jače…Nailazio sam na žestok otpor i to me je opasno ložilo. Ali se opustila brzo… I jebao sam je silovito, čvrsto je držeći za kosu, u nekim momentima sam je toliko stezao, da su mi vlasi kose ostajali u ruci.

Guzu sam joj životinjski šamarao da je bila užareno crvena.

 

Ubrzo sam osetio da sam blizu…Napunio sam joj guzu svojim kremom, a potom sam je naterao da ga tako ubalavljenog posisa i očisti od svega.

Kada se malo sredila, pogledala me je kao da čeka šta ću dalje reći.

-Dobila si posao, Nedo. Ja sam čovek od reči…Možda sam u gimnaziji bio frik, neko ko ti se gadio, ali sada…sada ćeš biti moja desna ruka…Pa, u pravom smislu te reči…

Pogledala me je šokirano, širom otvorenih očiju. Nije mogla da me prepozna, ipak, vreme je radilo za mene…

-Nedo, Nedo…Šta je bilo, ne prepoznaješ školskog druga koji ti je rešavao zadatke i krišom radio kontrolne zadatke? Druga, koga si ismejavala i ponižavala…? Mmm, sećaš li se?

-Dušane…to…to si ti?

-Jesam Nedo, ja sam…Vidiš kako ti se vratilo sećanje…Mene, doduše, nikad nije ni napuštalo…Vidimo se sutra , Nedo. Očekujem dekolte, usku suknju…Po mogućstvu – bez gaćica.

Ispratio sam je do vrata, dok me je ona preneraženo gledala.

Draga Nedo, vreme je za naplatu.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 60

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

3 thoughts on “Naplata”

  1. Jare

    I ja u mojoj firmi često napusavam radnice

  2. Adriana

    Tako i treba. Zato ja nikada nisam odbijala frajere. Devojke,dajte svakom ko trazi. Picka vam nije sapun,nece se potrositi.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top