4.1
(76)

Iako sam živela u malom gradu, uspela sam, pored par dužih veza i da se opalim za „jedno veče“.

 

Jako dobro izgledam, kotirala sam se među prve tri najbolje ribe u gradu i momci su me saletali. Kružile su priče da sam sponzoruša i droca, ali se nisam obazirala. Doduše, možda sam bila malo sponzoruša, s obzirom da sam odabrala da se udam za lika koga baš i nešto nisam volela, ali čija je porodica bila najmoćnija u gradu.

U braku mi ničega nije manjkalo, sem seksa. On je uvek bio prezaposlen i do toga mu nije bilo. Ni pre braka nije bio neki naročit ljubavnik, ali sam trpela, zbog ostalih povlastica koje sam udajom za njega stekla. Ne možeš sve dobiti u životu. U principu, znam da me je oženio samo zato što sam dobra pička i što ima sa čim da se pohvali, jer inače samo to i radi.

S dolaskom leta, nekako sam ga ubedila da odemo na more, nadajući se da će ostaviti posao i posvetiti se meni. Zalud se nadah… Stalno je visio u obližnjem restoranu i slao mejlove saradnicima, dok sam se ja, sama, izležavala na plaži. U toplesu. I mamila požudne poglede napaljenih muškaraca. Godila mi je pažnja, ali iskreno, bila sam željna dobre jebačine.

Ne pamtim kada sam se zadnji put pošteno izjebala.

 

Sunčala sam se u crvenim tangama, kad je moj muž, inače srecan sto mu je žena dobra pička, otišao do restorana da pošalje mejl. To je iskoristio jedan neznanac pored nas i prišao mi s pitanjem da li bih otišla s njim na piće. Primećivala sam ga i ranije ali nisam htela da mu dam ikakvog povoda, mada dovoljno je bilo što sam u toplesu i što gleda moje sise. Obukla gornji deo kupaćeg i krenula sa njim. Namerno ostavivši mobilni na ležaljci.

U drugom restoranu pored plaže, ne u onom gde ide moj muž, seli smo, naručili piće i ćutke se gledali. Odjednom mi je bez ikakvog uvoda rekao kako me već nekoliko dana posmatra i smatra da imam prelepe sise. Baš tim rečima, da je oduševljen sisama. Osetila sam kako mi se vlaži pička željna kurca i kako me hvata jeza.

Sedeo je preko puta mene i nakon nekoliko minuta nekog bezveznog razgovora koji sam pokušala da vodim prešao je na stolicu do mene i gurnuo mi ruku izmedju nogu, pokušavajući da dohvati moji mindžu. Ja sam bila već skroz vlažna i on je to primetio.

Uhvatio me za ruku i poveo do toaleta, usput nesto šapnuvsi konobaru, kojeg je očigledno poznavao.

 

Ušavši u toalet, ščepao me je za glavu i naterao da se spustim njemu do kolena, spustio je kupaći i nanišanio mi kurac prema ustima. Bila je to solidna kurčina, onako polu ukrućena.

Prihvatila sam ga i počela da mu pušim, toliko me je napalilo pušenje kurca neznacu da sam mislila da ću svršiti. Počela sam da trljam moju pičkicu. Iskusni neznanac je to primetio, popeo me na lavabo i lizao mi pičku. Ne znam koliko sam puta svršila u momentu.

Nakom nekoliko minuta lizanja taj potpuni neznanac me je spustio me i naguzio tako snažno da su mi suze potekle. Držao ga je unutra verovatno i on uzbuđen želevši da odloži svršavanje. Držao me tako naguzenu nekoliko minuta. Odjednom se otvorise vrata toaleta i ja sam pokušala da se pomerim ali on ga nije vadio i držao me je i dalje tako naguženu.

Na vratima se pojavi konobar počevši odmah da otkopcava slic i izvadi kurac.

 

Uhvati me za kosu jednom rukom, a drugom je drzao svoj kurac i poče me njime šamarati po licu. Nabio mi ga je u usta do grla. Za to vreme neznanac me je počeo polako, pa sve žešće guziti, sve me je to toliko uzbudilo, mozda malo i od straha.

neznanac me naguzio

Da nisam bila toliko zeljna kurca mozda bih i drugačije reagovala, ali sve ovo mi je prijalo.

Svršavala sam kao nikad do sad, nikada me do sada nisu dvojica tucala. Nakom izvesnog vremena konobar i neznanac su se zamenili tako sam opet neznancu pušila. Ne znam koliko je sve to trajalo ali meni je izgledalo kao večnost.

Neznanac je zatim ponovo prešao odpozadi da me guzi i posle samo nekoliko uboda je poceo da mi puni pičku spermom, grčio se svršavajući i uz prilično bučan uzdah.

Konobar me je opet držao za kosu i drkao ga ispred mog lica, ocigledno želeći da mi svrši po licu, uhvatio me je za bradu i otvorio usta prskajući me spermom po licu i ustima.

Ne pamtim da mi je neko toliku kolicinu sperme izbacio po licu, tekla mi je po bradi, po sisama, sva sam bila u spermi.

Malo sam se pribrala, što msam mogla uklonila sam, za ostatak sam znala da moram da skočim u more.

I neznanac i konobar su me pozdravili sa osmehom, srećni što su pojebali najbolju ribu na plaži.

Verovali ili ne, dojurila sam do ležaljki, u strahu da se moj muž vratio, ali, njega tamo nije bilo. Bio je još uvek u restoranu. Dok je on slao mejlove, drugi su mu jebali ženu.

Sa samozadovoljnim osmehom se uputih ka moru, da slana voda spere miris sperme sa mog lica.

Valjda će me onaj neznanac posetiti još koji put….

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 76

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top