4.2
(57)

Oduvek sam bila povučena i odmerena.

 

Skromno odevanje, blag osmeh, sramežljiva po prirodi, večito sam se crvenela kada bi mi iko uputio kompliment. Mada me je radio neki čudan, unutrašnji nemir, kao da se u meni koprcala neka divlja, zarobljena zver. To sam utišavala u sebi i nisam želela da tome pridodajem pažnju.

Ali, kako to uvek i biva, u životu ti se nametnu neke stvari, koje te oslobode okova, oslobode tu divlju zver u tebi.

Jednog dana, po povratku sa fakulteta, zatekla sam oca i njegovog prijatelja kako veselo čavrljaju na terasi, ispijaju kafu uz cigarete. Taj čovek, tatin prijatelj, znao me je čitav život, gledao me je kako rastem. Prema njemu sam osećala poštovanje i naklonost, a možda i nešto više…

Tatin prijatelj je već bio zašao u pozne četrdesete, ali je imao držanje gospodina, divne manire i nije izgledao kao da ima toliko godina koliko je imao.

 

Tog dana me je pogledao nekako drugačije, ne znam, ali sam krenula sebe da ubeđujem da mi se učinilo.

Otac me je zamolio da čika Milanu pravim društvo dok on ode do kancelarije. Kada je otišao, nas dvoje smo krenuli da pričamo o svakodnevnim stvarima. Kada je usledilo pitanje imam li dečka, ja sam se zacrvenela i spustila glavu.

U trenu sam osetila njegovu ruku na svojoj, uz obrazloženje, da nemam čega da se stidim, da sam prelepa, mlada devojka i da treba da postanem svesna sebe. Kada sam podigla glavu, susrela sam se sa njegovim prodorno plavim očima. Telom su krenuli da mi prolaze trnci, a u ribici sam osetila nemir, kao nikada do sada.

Gledali smo se netremice tridesetak sekundi, a onda me je uhvatio za ruku i uveo u kuću.

Kao hipnotisana sam krenula za njim. Znala sam šta sledi. I ono što me je najviše iznenadilo je što sam to želela. Nenormalno mnogo.

Gledao me je u oči.

-Sofija, prepusti se…Oslobodi se…Uživaj… – šaputao mi je tatin prijatelj.

 

Položio me je na sofu u dnevnoj sobi i znalački zavukao ruke ispod moje haljine. Tamo ga je dočekala moja mokra ribica. Zavukao je svoje prste u nju i ona je nekontrolisano krenula da toči svoje sokove. Počela sam da uzdišem od zadovoljstva, dok me je on nemo posmatrao.

pušenje kurca tatinom prijatelju

Vrlo brzo je moja pička bila preplavljena njegovim jezikom. Usisavao ju je i lizao poput pravog tornada. Svršila sam nekoliko puta dok me je obrađivao. A onda…Onda sam osetila u svojim ustima njegov kurac, koji je pod dodirom mog jezika rastao i divljao u mojim ustima.

Iako to nisam volela da radim, njemu sam pušila iz zadovoljstva.

 

Kurac mu je bio tvrd i neverovatno slastan! Izvukao ga je iz mojih usta i obradovao je moju ribicu jednim prodiranjem. Osećaj je bio i više nego dobar, zgrabila sam ga ramena i navlačila ga na sebe. Njegova kurčina mi je parala utrobu a ja sam, poput kakve droljice uživala u tome.

Nikada pre nisam ovako divljala na nečijem kurcu, doduše, nisam imala ni neka iskustva, cela dva momka za svoje 24 godine.

Vrlo brzo me je presavio preko stola i kreneo da me trpa otpozadi. Orgazmi su mi tresli telo, stenjala sam poput prave pohotne kučkice.

Kada sam videla da se i on bliži vrhuncu, klekla sam i uzela njegov kurac u usta.

Napunio ih je vrelom, mirisnom spermom. Sve sam progutala, a njegov kurac sam olizala do poslednje kapljice. On nije znao za sebe, ni reč nije mogao da izusti. Na kraju je samo prošaputao:

-Jesi li, možda, za večeru?

Nasmejala sam se i odgovorila mu:

-Ukoliko će mi ovakav biti desert, onda može.

Pribrali smo se i vratili na terasu, da u lepom raspoloženju dočekamo mog taticu.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 57

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top