4.2
(77)

Ni u snu nisam mogao da zamislim da će me snaći ono što me je snašlo.

 

O tome sam često razmišljao kao tinejdzer – da pojebem mamu moje devojke. Tada su me ložile drugarice i njihove, u punoj snazi, majke. Vreme je prolazilo, ja sam odrastao, bilo je devojaka, ali ne i majki, ali…uskoro se u naš kraj doselila udovica sa svojom ćerkom. Obe crnke, kao da su sestre.

S tim što je ćerka imala svega dvadeset i neku preko, a mama se bližila četrdesetoj… Ja sam tada imao 26 godina i ubrzo sam se vrlo zbližio sa ćerkom, odnosno – ponela je titulu moje devojke.

Mogu slobodno da kažem da nam je seks bio čista fanatazija! Nezasita, strastvena, s prelepom macom i uigranim pušačkim sposobnostima. Zaista je u krevetu bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva jebačica, ali mi je to, uskoro bilo jasno…

S obzirom da im je u kući falila „muška ruka“, trudio sam se da im u svemu pomognem.

Iako sam jebao ćerku, često sam u mislima, tokom seksa, prizivao njenu majku.

 

Ložila me je opasno samo svojom pojavom i često sam se pitao šta bi bilo da je osetim na kurcu. Njena majka je podržavala našu vezu, bila jako blagonaklona prema meni, slobodnih shvatanja – moderna, i često sam noćio kod njih. To nije predstavljao problem, na moju sreću.

I onda, jedne večeri, pri povratku iz grada, moja devojčica, vidno pijana, uspavala se za čas, dok sam se ja okretao nemirno po krevetu. U stanu je bilo toplo, a i ja sam se dodatno uspalio raznoraznim mislima, pa sam izašao u dnevnu sobu u majici i boksericama. Upalio sam lampu i stao pored prozora. Gledao sam kako napolju veje sneg i ponovo maštao o majci moje devojke. Kurac mi se digao pri samoj pomisli na nju i njeno telo, pa sam već razmišljao da odem do kupatila da ga izdrkam.

Tada me iz tog sanjarenja prenu njen glas, glas majke moje devojke:

 

-Ni ti ne možeš da spavaš?

-Da, odgovorih ja. Vruće je i nešto mi san ne dolazi…- a samo sam mislio da mi ne vidi nabreklu batinu u boksericama.

-Isto i meni. Nešto se osećam uznemireno. Idem da nam donesem neko piće. Prijaće nam. – reče.

Ja iskoristih priliku da sednem i prekrštanjem nogu zamaskiram dignutu kurčinu. Ona donese po jedan ledeni viski, pa malo stegnuto počesmo razgovor. Zaista je bila zanosna. Osećao sam kako mi nemir struji telom, samo što sam nasamo sa njom. Ona nikako nije bila žena svojih godina.

Izgledala je magično, kao da nije na pragu četrdesetih. Kroz neobavezno čavrljanje, nisam mogao a da ne primetim njene ukrućene bradavice, pretile su da pocepaju tkaninu spavaćice!

U vazduhu se osećalo naelektrisanje koje je raslo iz trena u tren. Krenula je da nas radi neka čudna energija… Bila mi je sve bliža, osećao sam njen dah i njen parfem koji me je vodio u drugi univerzum! Bio sam kao opčinjen, nisam mogao da mrdnem.

Ona me, iznenada, sa sjajem u očima, nežno poljubi u obraz, dok se meni kurac ponovo budio.

 

Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac, koji me je malo oslobodio. U tom trenu, nisam mislio na njenu ćerku, a nije ni ona. Bili smo samo mi bitni u tom trenutku. Ja sam i dalje sedeo, a ona mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu, moj san se ostvarivao. Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica.

Povukla je moje bokserice nadole, a moj nabrekli ponos ju je, bukvalno, udario u usta. Olizala ga je od jaja do glavića, a onda mi je povukla kožicu par puta, i polako ga uzela ustima. Tako je lepo pušila!

mama moje devojke

Ubrzavala je ritam, koji je od laganog prerastao u halapljiv. Kurac mi je bio pred eksplozijom, ali ona nije stajala ni za sekundu. Pušila je i pušila, a ja sam se bližio vrhuncu. Totalno me je izludela!

Nije prošlo mnogo i ja sam joj napunio usta belom, vrelom i lepljivom tekućinom.

Posisala je svu spermu, do poslednje kapi.

 

Zavalio sam joj poljubac, potpuno oslobođen straha. Znao sam da ću večeras ispuniti tinejdžerski san. Imaću mamu moje devojke na kurcu, i to kakvu mamu! Skinuo sam joj spavaćicu i navalio na njene sisetine. Najpre sam ih mesio, pa lizao, grickao… Imala je okrugle sise sa prelepim bradavicama, koje su me tada dovele do ludila. Kurac mi se ponovo počeo dizati, ali još nije bilo vreme da prodrem u nju!

Spustio sam se preko njenog stomaka do pičke. Lizao sam joj pičkicu, dok sam rukama i dalje mesio njene sisetine. Polizao sam njen nabubreli klitoris, što joj je prijalo, jer je ubrzo počela da svoje zadovoljstvo izražava sve jačim i glasnijim uzdasima. Pica joj je već bila vlažna, i potpuno otvorena. Zario sam svoj jezik u njenu rupicu. Uhvatila me je za glavu i bukvalno nabijala u svoje međunožje.

Jebao sam je jezikom, dok sam se istovremeno sladio njenim sokovima. Nije joj trebalo još mnogo. Obilato je svršila. Mlaz je izleteo iz njene mačkice, svuda po mom licu. Žudela je za mojom debelom kurčinom. Uvijala se puna želje, želela ga je u sebi, kurac kojim se sladila njena ćerka.

Ali, ja sam se želeo malo poigrati. Kurac mi je bio spreman, ali nisam želeo još da joj ga dam. Želeo sam da vidim koliko vapi za mojim kurcem. Raširio sam njene noge i krenuo da je mazim svojim kurcem.

Dražio sam joj pičku, mazio joj klitoris, pa spuštao kurac do ulaza u njen čmarić. Ali ona je gubila strpljenje, želela ga je u sebi… Ubrzo sam joj udovoljio.

Iznenada sam joj ga nabio snažno, celog!

 

Iako je bila vlažna, osetila je bol, jauknula je, ali joj je prijalo. Nabijao sam joj ga sve jače i brže. Manijakalno sam ubrzavao, gubio sam se u njenim sokovima, uzdasima…u njoj. Onda sam je podigao i navalio uz zid. Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu. Ljubili smo se, dok je moj kurac parao njenu utrobu. Zatim sam je spustio na pod, raširio noge i nabio joj ga ponovo.

Ponovo je svršavala, ali nije prestajala da se nabija. Bližio sam se i ja svršetku. Počela je da svršava…Uskoro sam joj se pridružio. Pokuljala je sperma iz moje kurčine pravo u nju. Punio sam je nemilosrdno dok je se ona uvijala od zadovoljstva. Legli smo na pod jedno pored drugog, oznojeni i zadihani. Osećao sam takvo zadovoljstvo, da ga ne mogu rečima opisati.

-Ponovićemo ovo? – upitala me je.

-Naravno. – odgovorih joj uz osmeh.

Kada sam se pribrao, vratio sam se do njene ćerke koja je spokojno spavala.

 

Taman je počeo da me hvata san, kada se ona iznenada probudila i krenula da se nabija uz mene.

-Pojebi me, baš mi treba tvoj kurac…

 Legla je preko mene, trljala svoju ribicu o moj umorni, isceđeni kurac, koji se jedva opet digao. Pomerio sam joj tangice u stranu, izvukao svoju kitu i počeo da je jebem. Skinula je majicu i brus, a ja sam dohvatio njene sise. Ona se nabijala sve žešće i počela da svršava, a i ja sam uskoro svršio. Mlaz nije bio fascinantan, ali posle obilatoh svršavanja u njenu majku, bolje nije ni moglo. Nakon mamine pičke, napunio sam i ćerkinu. Kakva noć! Noć koja preti da se ponovi.

Ispunjenje sna koji, osećam, iznova i iznova da doživljavam. Nekada se kockice sklope kada se najmanje nadaš i stvore ti prelepu sliku tvoje buduće jebačine…

 

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 77

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top