4.2
(98)

Ni sama ne znam kada nam je brak zapao u monotoniju.

 

Mislim, imali smo mi redovan seks, ali…Sve se svelo na „odradi“. Legla bih, raširila noge, on bi se zakucao dvadesetak puta u mene i to bi bilo to. Ali…Primetila sam me njegov prijatelj šmeka, odmerava, deli komplimente… Prijalo je, počela sam da postajem svesna sebe, svog izgleda i seksipila.

Shvatila sam da sam ga gurala u stranu. Zato sam počela maksimalno da se doterujem i uživam u pohotnim pogledima muškaraca. Balavili su za mnom, a meni je to hranilo ego.

Jednom prilikom je kiša lila kao iz kabla, a muževljev prijatelj, s kojim inače i radim u istoj firmi mi je ponudio prevoz. Prihvatila sam i nakon prvog semafora, vidno napaljena, sam ga poljubila. Bio je zatečen, ali mi je uzvratio poljubac.

Bez razmišljanja sam krenula da mu otkopčavam šlic i uskoro se pred mojim očima ukazao jedan divan primerak sočnog kurca! Zaronila sam glavu i krenula manijakalno da ga sisam jer dugo nisam osetila kurac u svojim ustima. On je dahtao i uskoro je parkirao auto u jednu ulicu. Kiša je lila kao iz kabla, tako da, ako je iko i prolazio nije mogao da vidi šta se unutra dešava.

muzev prijatelj u autu

Zaronila sam glavu i krenula manijakalno da ga sisam jer dugo nisam osetila kurac u svojim ustima. On je dahtao i uskoro je parkirao auto u jednu ulicu. Kiša je lila kao iz kabla, tako da, ako je iko i prolazio nije mogao da vidi šta se unutra dešava.

Posisala sam mu kurac sa zadovoljstvom, a onda sam ga opkoračila i krenula da se zanosno nabijam na njega.

 

Držala sam ga za ramena i ritmično se njihala. Stenjala sam, dahtao je, osećala sam da mi se orgazam smeši. Svršila sam uz bujicu sokova koji su potekli iz mene. Potom sam ustala, ostavila ga takvog, nezavršenog, i izašla iz auta po pljusku.

Tako mokra sam došla kući i zatekla muža koji me je preneraženo gledao tako pokislu. Gurnula sam ga na trosed, izvukla njegov mlitavi kurac i krenula da ga nadrkavam uz povremeno lizanje. Vrlo brzo je bio spreman za seks. Protrljala sam svoju vlažnu pičku o njegov kurac dok me nije jako stisnuo za guzu i bokove i rekao:

-Daj, ubaci ga vise!

Počela sam nežno da se nabijam, uzela sam mu ruke i podigla iznad njegove glave. Nisam mu dozvolila da me dodiruje, nije mogao da izdrzi, izvukao je ruke i jako me stisnuo i počeo da me ujeda i ljubi svugde po telu. Ja sam se nabijala tako jako, a onda sam počela sve brže da radim guzom, stenjao je i uzdisao od napaljenosti, a onda mi je šapnuo na uho da sam postala pravo dobra jebačica, što me je strašno napalio, a u mislima su mu prošle slike jebanja sa njegovim drugom.

Podigao me je i bacio ispod sebe i nastavio jako da me jebe.

 

Grebala sam ga, imala sam osećaj da se topim, vrištala sam, a onda me je okrenuo i naguzio, zario se u mene i stiskao moju guzu, počeo da kroz uzdah priča da imam najbolju guzu, da voli kad se nabija na njegov kurac, a iz mene je reka sokova izlazila, počeo je da ubrzava osetivši da curim.

Osetila sam kako mu je kurac topao i da ce svršiti, počela sam i ja da se nabijam jače i divlje, vikala sam mu da me napuni spermom. Onda sam samo čula krik mog muža, osetila jak mlaz koji me zapljuskuje i trzaj njegovog kurca u mojoj pičkici. Cvilela sam, a želela sam još…Nezajažljiva drolja, da, baš sam to bila. U roku od dva sata sam imala dva različita kurca u sebi i nije mi bilo dosta!

Nakon što smo se pribrali, vragolasto sam pogledala muža, namignula mu i upitala ga:

-Želiš li me još?

Nasmejao se, uzeo me u ruke i prošaputa:

-Ne znam šta te je spopalo, ali šta god da je…zahvalan sam!

Nasmejala sam se, a kroz glavu mi je prolazilo:

-Kada bi samo znao, dragi moj, kada bi samo znao…

Pale vas erotske priče gde žena vara muža i obratno? Muž moje koleginice je jedna od takvih seksi priča.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 98

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

3 thoughts on “Osveženje Braka”

  1. Ranko

    Uzbudljiv događaj. Volo bih da moja žena tako hoće. Pomogao bih da bude diskretno i da ima česte izlete.

    1. Bora

      Ranko rado bih ti tucao ženu i vratio ti je punu semena!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top