3.5
(59)

Zadnjih par godina sam u ozbiljnoj vezi.

 

Naravno, u početku je sve prštalo od strasti, ali vremenom je sve upalo u neku kolotečinu – viđanja, seks, izlasci… Da se razumemo, volim ja nju i ne bih mogao da zamislim život bez nje, ali takođe volim i da opalim nešto sa strane. Ne uvek, ali…Kada se slože kockice.

Zašto da ne provedem mog pitona kroz nove livade, greota ne upoznati nova prostranstva. To veče kao i svako drugo, izlazak, isti ljudi, ista atmosfera, sve isto, monotono. Posle 5-6 piva, zamolio sam nekoliko drugova da promenimo lokal. I promenili smo ga. Otišli smo u jednu… pa, birtija je lep naziv za to mesto.

pijana drugaricaSmestili smo se za šank i počeli da pijemo. U jednom trenutku, neko me je kucnuo po ramenu.

Bila je to Tea, moja bivša koleginica sa fakulteta. Bila je poprilično pijana. Vikala je da joj je loše i da želi napolje. Klatila se, bila je nestabilna, baš baš pijana. Prihvatio sam je i izašli smo.

Napolju je bilo jako hladno i ja sam joj rekao da ću je odvesti u toalet, a ona nek povraća ili šta god već želi.

Ušli smo zajedno u ženski wc, gde je ona sela na dasku i počela da plače.

 

Neko je lupao na vratima, pa smo izašli i prešli u muški toalet.

Tamo sam je pitao šta joj je, ona je rekla da joj je dosta svih i svega… Krenula je da drami, da prosipa “bisere mudrosti”, tu, u muškom WC-u.

Iskreno, počela je već da me smara… I tako, odlučio sam da je ućutkam na najbolji mogući način. Poljubio sam je. Počeli smo da se ljubimo, a ja sam joj zavukao ruku u gaćice ispod minića. Imala je lepo i uredno obrijanu pickicu, male sise, i poveliko dupe.

Rekla mi je da sam bezobrazan i da nije lepo to što zelim da je iskoristim kada je pijana i kada znam da me neće odbiti. Umesto odgovora, otkopčao sam pantalone i njenu ruku stavio na moj ukrućeni kurac. Tu je ućutala i počela da se ljubi strasno sa mnom.

Rekao sam joj da digne nogu na wc solju i da nacentrira moj kurac na ulaz u svoju pičkicu.

 

Naguzila mi se i digla nogu, ali pošto je bila poprilicno pijana, jelte, nikako joj nije išlo da namesti kurac na ulaz u svoju pičkicu.

Polako, nekako sam ušao u nju, tek je počela da vlaži.

Ušao sam par puta polako, a onda uhvatio ritam, držao sam je za sise, i žestoko je nabijao. Njena pica se pred naletima mog razjarenog kurca otvarala kao cvet. Vlažila je sve više i više i od prigušenog stenjanja, počela je da biva sve glasnija i glasnija.

Nabijao sam je tako mozda još 3-4 minuta, okrenuo je i rekao joj da sedne na wc šolju i da otvori usta.

Par puta sam ga prodrkao i gurnuo joj ga u usta. Ona je pocela da gura glavu napred nazad.

Iz mog prikana je potekla lavina sperme i zalila joj grlo. Onako pijana, sa razmazanim karminom od pušenja, krenula je da me poljubi. Nežno sam je zagrlio i poljubio u obraz. Ne valja sebi dopuštati neke stvari. Mislim, poljubac… Stvarno joj je alkohol udario u glavu.

Zahvalio sam joj se i rekao joj da se obuče.

Kada je navukla najlonke, otvorio sam vrata i izašao napolje.

Kasnije sam primetio da se ljubi sa nekim deckom.

Nasmejao sam se u sebi… Kada sam krenuo kući, ona je stajala kod ulaza. Sada već ne toliko pijana, sa blagim smeškom u uglu usana. Namignula mi je, a ja sam joj uzvratio. Treba negovati prijateljske odnose… Ko zna… Možda joj zatrebam još koji put… Da joj pridržim glavu ukoliko joj pozli… Ili možda, nogu….

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.5 / 5. Broj glasova: 59

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top