3.8
(31)

Profesor sam. Dugogodišnji.

 

Imao sam sreće da na Pravnom fakultetu radim kao redovni profesor skoro 16 godina. I taj posao mi, naravno, donosi mnoge pogodnosti. i uživanja. Podatne studentkinje, male droljice koje se satiru od kurca i pušenja I koje bi sve uradile za ocenu ili da samo polože ispit, su mi bile omiljene.

Ipak, nisam naišao na neku koju bih nakalamio da mi ispuni sve najperverznije želje i rešio sam da mi je, u ovom trenutku, posle 16 godina provedenih na fakultetu, to zaista potrebno.

Upravo zato sam jednoj jebozovnoj brucoškinji rekao da dođe na konsultacije nakon što smo flertovali na kraju pretodnih predavanja, razmenili osmehe i vrele poglede, i nakon što mi je rekla kako joj je Ustavno pravo poprilično teško i naporno za učenje.

profesor i studentkinja

Mojoj sreći nije bilo kraja. Sreća pa volim da pomažem na konsultacijama i što sam u njenom pogledu video da je mala droljica. Da će joj moj kurac obradovati usnu duplju.

Kancelariju na spratu delim sa starijim kolegom, i u prvi mah sam pomislio da će biti problema ako dođe do pušenja, ali sam se prešao.

Ispalo je bolje nego što sam očekivao. Mislim da je i on, kasnije, bio zahvalan Bogu što delimo kancelariju. Znam da bih ja bio…

Dok sam očekivao revnosnu studentkinju prve godine da svrati, ispod stola sam već gladio kurac.

 

Mala brucoškinja je došla pola sata nakon početka konsultacija. Tesne helankice ispod kojih joj se ocrtavao mladi pičić, zategnuta guza, kratka bluzica koja joj je otkrivala dobar deo stomaka, uključujući i pupak sa pirsingom. Duga smeđa kosa koju je na predavanjima često vezivala u rep ili visoku punđu, a sada pustila, zanosno je bila prebačena preko jednog ramena. Dok je ulazila, krenula je da se izvinjava i zahvaljuje na pomoći.

-Profesore, izvinite na kašnjenju, totalno me je poremetila gužva u saobraćaju. Ne možete ni da zamislite koliko sam Vam zahvalna….

Pratio sam pokrete njenih sjajnih, punih usana dok je objašnjavala i koje je povremeno ugrizla kao da želi da provocira čudovište u mojim pantalonama. Mala nije znala koliko je profesor želi. A ovaj perverznjak u meni itekako zna da iskoristi situaciju i podatnu studentkinju.

Tek ćeš mi ti zahvaljivati mala, a i naplatiću ti sve, desetostruko.

 

Sedeći na stolici na suprotnom kraju stola od moje studentkinje koja je hvatala beleške dok sam joj objašnjavao odnos između ustavnosti i suverenosti, shvatio sam da to nije najbolja strategija ako želim da mi ga popuši. Ustao sam i došao do prednjeg dela stola, seo na njega sa podignutim nogama koje su mi visile sa stola, malo ih raširio i namerno ostavio otokpčan šlic.

Mislim da se prilično iznenadila kad je videla u koju gromadu se transformisao moj kurac, koji je sada već bio vidljiv ispod otkopčanog šlica. Gledala me je pomalo u neverici, ne previše sigurna da li sam slučajno zaboravio da zakopčam šlic i da li da nešto kaže, dok je stariji kolega koji je na drugom stolu popunjavao papirologiju osmatrao povremeno situaciju krajičkom oka.

Dok sam joj objašnjavao osnovne funkcije civilnog društva, zavlačio sam povremeno prste kroz šlic dodirijući karu tvrdu kao kamen i prateći njene reakcije, koje su se uglavnom sastojale iz držanja usta poluotvorenim i zbunjenim pogledom upućenim svom profesoru. Napaljenom profesoru. Napaljenom matorcu – meni.

Gledajući je, odlučio sam da je vreme da, dok joj govorim o ispitu, izvadim svoj kurac i stavim joj ga ispred zbunjene face.

 

Prijao mi je njen pogled odozdo, i u sekundi sam joj ga samo nagurao u usta.

Negodovala je u početku, ali nisam se obazirao, hvatao sam joj vilicu rukama da bi je razjapio dovoljno da bi mi ceo stao unutra. Nije bila sigurna kakav stav da zauzme –da li da odbije, ili da ga jednostavno uzme u usta i sebi osigura bezbrižan prolazak na ispitu, ipak sam ja njen profesor.

Kolega profesor je pratio situaciju ispod naočara i primetio sam da kreće da drka svoj kurac. Malecka je polako počela sama da ga sisa, držeći me za koren dlakave kurčine svojim nežnim rukama. Osećao se miris mog matorog kurca u kombinaciji sa njenim parfemom. Primetio sam da nije ravnodušna prema kurcu i da je počela da navlači glavu napred-nazad pokušavajući da ga što bolje zadovolji, meseći mi vešto nabrekla jaja.

Ubrzo sam ustao, pokazao joj pogledom da klekne i stao iznad nje moćno držeći jednu ruku na boku, nabijajući joj glavicu drugom rukom. Kolega je već uzdisao drkajući kurac i uživajući u prizoru dok sam mu upućivao smešak samozadovoljstva zbog činjenice da od ove cice mogu da očekujem žešće svršavanje i gutanje sperme.

Kolega profesor je ustao i stao svega metar od nas drkajući kuric.

 

Napalila ga je situacija koja se odvijala ravno pred njegovim očima, a koga pa i ne bi? Povlačila mi je kožicu i lizala prostor između nategnute kožice i glavića, što me je jako palilo. Davao sam joj instrukcije da mi ga puši dublje i jače i da skloni ruke sa njega i koristi samo usta Bez ruku. Kosa joj je padala preko lica dok je brzim pokretima glave ždrala karu. Uhvatio sam je za kosu držeći je u repu i gurao prema korenu kite, testirajući dubinu njenog mladog grla.

Kolega je u jednom trenutku ustao, prišao njoj iza leđa i rukom joj podigao karlicu. Počeo je da joj svači helankice i gaćice. Nije se bunila. Podigla je dupence a meni je i dalje gutala kurac. Kolega profesor joj je nabio kurac odpozadi krvnički, da je jauknula prigušeno. Presrećan što je svoj starački kurac umuvao u mladu picu, krenuo je da dajće dok su mu se na čelu pojavile graške znoja a lice buknulo u vatreno crvenu boju.

-Valjda ga neće opaliti srčka. – pomislih u sebi.

Iz dušnika joj izvadih kurac, dajući joj da mi liže jaja.

 

Lupkao sam je kurcem po ubalavljenim ustima i opet joj ga saterao u usta. Osećao sam da sam blizu. A bio je i moj kolega. Isprskao sam joj joj celu facu, isplažen jezik a ostatk je zdušno progutala. Potom sam je naterao da ga posisa onako ulepljenog u spermu. Kada sam završio sa njom, priključio se i moj kolega profesor, zalivajući joj lice i usta svojom ustajalom spermom.

-Jadnik, ko zna kad je karao. – pomislih.

-Koleginice, ove predispitne aktivnosti su vam besprekorne. Predlažem da nastavite u istom, ako ne i u pojačanom ritmu. – rekao sam joj značajno, dok je uzimala maramice da se obriše i krenula da se oblači. Samo se nasmejala dok je napuštala kancelariju uz smešak.

-Vidimo se sledeće nedelje, profesori.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.8 / 5. Broj glasova: 31

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top