4.2
(30)

Već dugi niz godina radim kao šanker.

 

I ne žalim se. Uvek ima pića, najrazličitijih priča a i žena. Relativno skoro sa nama je počela da radi nova konobarica Mira. Simpatična i na prvi pogled fina devojka. Mada, s obzirom da dugo radim s ljudima, a i ženama, primetio sam nešto izvitopereno u njenom pogledu. Znači, ova mala konobarica i nije tako fina kao što se predstavlja. A to se ubrzo i pokazalo kao tačno. Radili smo do kasno, kao i svake večeri, za šankom je bilo 5-6 regularnih gostiju.

Mira se vracala okolo i rasklanjala čaše sa okolnih stolova i povremeno bi mi uputila smešak. Ja sam bio nalaktnjen na šank, veselo čavrljajući sa gostima. Nisam mnogo obraćao pažnju šta radi konobarica.

 

Tek najednom, osetih da mi neko čeprka po rasjfišlusu.

 

konobarica mi puši kurac ispod šanka

Bacih pogled preneraženo i videh nju, nasmejanu, kako ga drži u rukama.

Nisam znao šta da radim, osim da za tren sklopim oči, kada ga je stavila u usta. Trudio sam se da ostanem pribran i da ne pokazujem svoje slatke muke, a opet, ona ga je lizala sa takvom strašću da sam se bojao preveremene ejakulacije. Spustio sam ruku na njenu kosu i čvrsto joj nabio glavu do samog korena mog kurca. Hteo sam da eksplodiram. Pomerih joj glavu i spustih se do nje.

-Čekaj me u magacinu, dolazim za minut!

Konobarica je obrisala ubalavljene usne i namignula mi. Nestala je za tren oka. Jedva uvukoh kurac u pantalone jer je bio krut i spreman za akciju. Rekoh gostima da se vraćam za minut i odjurih za njom. Čekala me je, naslonjena na gajbe.

-Za ono što si uradila…čeka te kazna.

-Odbićeš mi od plate? –nasmejala se konobarica. Ne, nego ću da razbijem tu tvoju pičkicu od jebanja!

 

Navalih je na gajbe, strgoh pantalone, pomerih gaćice u stranu i ugledah fenomenalno vlažnu pičkicu. Bila je vrela i bukvalno je zgrabila moj kurac i usisala ga u sebe! Uhvatio sam je za struk i krenuo divljački da je navlačim na sebe. Zadigla je majicu i počela da mazi svoje grudi i uvrće bradavice.

Sviđa vam se ova priča? Pogledajte kako izgledaju erotske priče sa konobaricom iz muškog uma.

Stenjala je kao iskusna jebačica, nabijajući se u zanosu na mene. Njena pičkica me nije puštala iz sebe, prosto sam osećao snagu njenih mišića koji su se stezali oko mog kurca, dražeći ga sve više i više.

-Dobićeš povišicu posle ovoga! –prodahtao sam.

Zadigao sam joj noge visoko iznad glave i prebacio kurac iz pice u guzu.

 

Jauknula je, ali je ubrzo počela da stenje i da se nabija sve jače. Osećao sam da sam blizu zato sam krenuo ludački da ubrzavam. Svršio sam u nju, napunivši je vrelom tekućinom. Izvukao sam kurac iz nje, navukao pantalone i vratio za šank., ostavljajući je da leži na gajbama, dok je sperma curila iz nje.

-Moram natrag.

Pola ljudi je već otišlo i ja sam rasejano sklanjao čaše sa šanka. Vratila se i namignula mi.

Ispratili smo poslednjeg gosta i zaključali kafić.

Zapalio sam cigaretu, sve vreme je posmatrajući kako pere čaše. I opet sam je poželeo. Opet je krenuo da se diže I kruti, samo što sam joj gledao to slatko dupence, iz koga je do maločas curila moja sperma. Prišao sam joj s leđa I prošaputao:

-Jesi li za još jednu rundu?

Nasmejala se malena konobarica kao da je samo to čekala.

-Uuuh i te kako. Oduvek mi je bila želja da se povalim sa šankerom…na šanku. Ali, ovoga puta, želim da mi poližeš. Očajnički joj treba lizanje.

-Nema problema.-nasmejao sam se i prionuo na posao. Morao sam ispunim želju i udovoljim, ako već planiram dugoročnu saradnju.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 30

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top