4.3
(42)

Oduvek sam bila privlačna suprotnom polu.

 

Izgled je, naravno, itekako važan, ali duboko verujem da je ono što nisu mogli da zanemare kod mene je to magnetsko isijavanje, koje ih je zvalo među moje noge. Da li me to čini droljom? Možda. Kako god, volim kada muškarac ima dobru kurčinu, još bolje kada zna da je koristi i udarnički nastupi.

Mlakonje koji me ugnjave sam slala „dođavola“. Dopadalo mi se to što mogu da biram: jednog, dvojicu, trojicu…Volela sam da vidim svoju pičku u njihovim očima, ono što je njima, na kraju krajeva i jedino važno.

Elem, radim u jednoj poznatoj firmi. Kodeks oblačenja je strog, pa muškarci nose odela, a žene kostime, s tim da suknja mora da bude samo malo iznad kolena. To mene ne sprečava da imam samodržeće čarape bez gaćica ispod kostima, kada se osećam posebno napaljeno, a takvih je dana mnogo.

Loži me da mi je ispod strogog, crnog poslovnog kostima pička slobodna.

 

Jelte, to mi u nekim situacijama zaista olakšava posao. Itekako.

Skoro sam dobila mladog kolegu – pripravnika. Njegov kancelarijski sto se nalazio nasuprot mog, pa smo s vremena na vreme razmenjivali poglede i smeške. Znala sam da će kad tad biti između mojih nogu.

Jednom se pogodilo da smo moj mladi kolega i ja ostali sami. Završavali smo godišnje izveštaje, ostali prekovremeno na poslu i prilika je bila više nego dobra za kres.

seks u kancelarijiZamolila sam ga da nam donese kafu iz druge prostorije, pa sam brzo, kad je izašao, podigla suknju skroz do prepona i sela raširenih nogu.

Znala sam da će odlepiti na prizor kada se bude vratio. Kada je stigao, spustio je kafu na moj sto i seo preko puta.

Počeo je nešto da kucka po kompu, pa je podigao pogled prema meni i….tada se susreo sa mojom golom, izbrijanom pičkom.

Par trena je buljio, a onda je oborio pogled. Nasmešila sam se kad je ponovo podigao pogled i prikovao ga za moje golo međunožje.

 

-Sviđa ti se pogled?- pitala sam ga i još više raširila noge. Klimnuo je glavom. Ustao je, zaključao vrata i podigao me da sednem na sto. Raskopčao mi je košulju i spustio bretele korseta. Sisao mi je ukrućene bradavice dok mi je podizao suknju i milovao mokru pičku.

Posegnula sam rukom za njegovim šlicom, ali me je on lagano odgurnuo i spustio se između mojih nogu šireći ih ramenima. Osetila sam vreli dah a potom i jezik na klitorisu. Zastenjala sam kad je počeo da palaca po njemu, lizao me brzo, a ja sam već curkala po stolu.

Čvrsto mi je rukama stezao guzu i počeo da sisa napeti klitoris. Cimala sam se i grčila blizu vrhunca, kad me je podigao i okrenuo.

Presavio me preko stola, čula sam zip, a onda je zario svoj vreli tvrdi kurac do kraja u moju pičku koja je procurila i počela da se grči u orgazmu.

 

Stao je malo tako dok sam se smirila, a onda je počeo žestoko da se zabija od pozadi, tucao me je brzo i snažno, pička mi je šljapkala mokra, udarao me je jajima po klitorisu i nije stajao iako mi je curilo u potocima niz noge.

O seksu sa kolegom mašta svaka druga žena na svetu, a kako jebe kolega rom pročitajte ovde.

Odjednom, čulo se glasno lupanje po vratima i on je stao.

-Nemojte da zaboravite na izveštaje - čuo se glas s druge strane i smeh više njih.

-Ne brini šefe - doviknuo je i nastavio da me jebe. Čula sam komešanje ispred vrata i setila se da su sigurno uključili sigurnosnu kameru, uvek se uključuje kada se ostaje prekovremeno. Smeh i prigušeni povici su me ubedili u to.

-Otključaj vrata i pusti ih unutra. Neka gledaju. - rekla sam, a on je skočio isprepadan I šokiran onim što čuje od mene i brzo je navukao pantalone.

- Ako ih pustimo da se pridruže, neće smeti da pričaju. - rekla sam i ustala da otključam vrata.

Bilo ih je trojica, svi već vidno pod gasom. Eto za šta nekima služi prekovremeni rad…

Rekla sam im da uđu i da mogu da gledaju i drkaju, ako isključe kameru.

 

Mali je bio izbezumljen, s pantalonama spuštenim na pola, kurac mu se opustio još uvek mokar od moje pičke, dok se s njega teglila sluzava kapljica. Prišla sam, čučnula ispred njega i pokupila je jezikom, pa sam nastavila da mu ližem mokar kurac i sisam glavić. Brzo se povratio i ukrutio.

Sad sam mu već žestoko pušila, a ova trojica su stajali sa strane, počeli da se raskopčavaju, vade kurčeve i drkaju. To me je opasno naložilo.

Ustala sam i skinula se. Kurac mu je stajao uspravan, a ja sam legla na sto i raširila noge. Prišao je i počeo lagano da gura svoj penis u mene. Jebao me je lagano, mešao u meni, trljao mi klitoris prstima dok je lagano ulazio i izlazio. Podigla sam glavu i videla kako ova trojica stoje oko nas spuštenih pantalona i drkaju. Podigla sam kukove u vis i počela i ja lagano da mešam.

Stiskala sam malom kurac i puštala u ritmu njegovih pokreta. Zastenjao je glasno, pa ubrzao. Pratila sam ga pokretima kukova, sad smo se već žestoko jebali. Rukom sam pozvala ostale da se približe.

-Jedan po jedan.

Dok me je mali jebao, ja sam isprobavala kurčeve i slušala dahtanje mojih starijih kolega.

 

Sva trojica su napaljeno stenjali dok sam pušila naizmenično i stiskala jaja. Mali se sad već žestoko zabijao a ja sam se tresla i grčila, uvijala sam se u ekstazi na stolu, dok su mi bale curile niz usta.

Stao je i osetila sam kako mu se grče jaja. Podigla sam kukove i stegla mu kurac pičkom čvrsto, pa pustila a on izleteo i počeo da me prska vrelom spermom. Ubrzo su i ostali krenuli da svršavaju svuda po meni. Ta scena me je toliko napalila da sam krenula da svršavam i ja, izbacujući mlazeve iz sebe. Orgazam je trajao dugo, izvijala sam se i bacala po stolu dok mi pička nije presušila.

Za taj, prekovremeni rad, svo petoro smo bili adekvatno plaćeni. Događaj se nije pominjao više, ali su mene svuda pratili pohotni pogledi trojice starijih kolega. Povremeno su tražili da dignem suknju kad bi se sreli nasamo u liftu ili praznoj kancelariji. Mene je sve to ložilo, ali ništa kao pogled mog mladog kolege, koji je nastavio da me šiba svojim kurcem, kad god se za to pružila prilika.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 42

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top