3.8
(17)

Postoje noći koje se utisnu u um kako kakva neprolaznost, kao rez na sivoj kori, kao nešto što se ne zaboravlja i što te promeni i preoblikuje za dalje življenje.

 

Dugo nas dvoje postojimo kao MI. Ali smo jako čudni… On, ravnodušan na prvi pogled i hladan, nehajan i ja, strastvena, osoba koja pokazuje sve emocije.

Toga dana smo se vraćali sa kraćeg izleta, proveli smo jedan savršen letnji dan pored mora. Nebo je već bilo posuto zvezdama i putem su retko prolazili automobili. Lagana muzika opuštala je naša izmorena tela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak pričao o proteklom izletu i mestima koja smo obišli.

A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom muškom telu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje. Ruke su mi nestašno plazile po njegovom telu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale dugmiće na košulji i spuštale se do prepone.

On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, i zavukla ruku u njegove pantalone, a on se samo nasmešio na to i nastavio priču o izletu.

Mazila sam mu topla jaja i kurac kojeg je probudio moj dodir.

 

Oh, obožavam taj osećaj kada mi kurac raste pod rukom, kad osećam kako se ukrućuje, kada se proteže, kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova kolena sa željom da mu popušim kurac.

Izvadila sam mu penis, te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom i svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbudjivalo, pa sam ga počela jos žešće pušiti.

Sad je predamnom stajao onaj kurac kog stvarno volim – veliki i tvrd, spreman za ubod. Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mošus, osećala bih svaki put kada se napali.

– Obožavam tvoj kurac – rekla sam mu u predahu, mazeći se licem o njegov kolac.

 

Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smešak digao je krajeve njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije drkala kurac i mazila ga licem, lizala duž cele njegove dužne kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku.

Moja mala već mokra pičkica počela se još više buditi. Svakim trenom postajala sam sve svesnija njenog postojanja i snažne potrebe da je uteši kurac. Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i uterala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne hronike.

savrsen kurac za savrsen dan

Nego, nije na sreću bilo ništa loše, jednostavno nije više mogao voziti. Stao je pokraj puta i praktički mi naredio da izadjem van. Zakoračih iz auta u samu tamu. Čuli su se samo cvrčci. Uopšte mi nije bilo jasno u čemu je sada problem, pa sam bledo stajala na putu. I on je izašao iz automobila pa smo se ponovno sreli na mojoj strani auta.

Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz put, a nas dvoje stajali smo jedno pred drugim. Samo su užurbano disanje i pogled u oči otkrivali našu suštinsku povezanost.

Tada me je snažno uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i stao strastveno ljubiti.

 

Njegove nemirne ruke prolazile su mojim telom, grabile me za grudi i guzu, skinule mi haljinu i bacile je na auto.

Za nepun minut stajala sam gotovo potpuno gola nasred puta, samo su gaćice i sandale ostale na meni. Postavio me je na moju haljinu na haubi i stao strastveno lizati. Osećala sam kako njegov jezik tek nežno dodiruje slabu tačku moje uspaljene pohotnice.

Toplina koja se probijala kroz lim lagano je žarila moju guzu, a on je nenadjebivo pogadjao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo što on meni radi je ništa drugo do čistog izludjivanja. Paljenje bez davanja. Igra živaca i strasti. U meni je sve silovitije ključala čežnja za vrhuncem. Kad više nisam mogla izdržati rekla sam mu glasno:

– Jebi me!

– Ne, sad vidiš šta ti meni radiš – odgovorio mi je s pobedonosnim smeškom na usnama. Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajno željenom orgazmu.

Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobile – neki su trubili, a neki verovatno nisu ni ukapirali o čemu se radi.

A on je tek kad sam tresući se svršila, odlučio da mogu primiti njegov nabrekli kurac.

 

Pa je onako, iz raskopcanih pantalona, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svoj penis i ugurao ga ravno medju moje vlažne, nabrekle usmine. Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvek se, pa i sada, čudio kako imam malu ribicu, kako ju on od milošte naziva.

Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj radni tempo i stao me silovito jebati. Moj krik nadglasio je i cvrčke i ispunio celi kraj. Predala sam se njegovom kurcu u potpunosti i pustila da me jebe u oslobadjajućem mraku. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, ali ja nisam htela da se ova čarobna igra završi bez mog svršavanja.

– Jebi me odpozadi – naredih mu, a on me bespogovorno poslušao. Začas smo promenili pozu. Ušetao je svoj veliki penis ravno u moju guzu. Toplina uzbuđenja šiknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak. Uvaljivao mi je svoju kurčinu sve dublje i puno snažnije nego pre, a ja sam prstima dražila klitoris.

Vodio me je snažno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim ubodom njegovog kurca sve više bližio. I napokon svrših, snažno, u grču, nabijajući se silovito na njegovu batinu. Odmah potom izvadio je kurac i smestio je medju moje vlažne guzove. Stisnuo je oble polutke moje guze, pritišćući njima svoju uspaljenu batinu, i svršio prosipajuci svoj vrući, gusti sok visoko po mojim leđima.

Tako se naš savršeni dan završio savršenim jebanjem. U prirodi. Sada smo mogli da se mirne duše vratimo našem domu. Gde ćemo, možda, sve ovo ponoviti…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.8 / 5. Broj glasova: 17

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top