Sada je vreme metroseksualaca.

 

Picnutih muškaraca. Depiliranih, maznih. U pastelnim bojama garderobe. Sa počupanim obrvama. Muškarci! Ako uopšte mogu tako da se nazovu. Sređuju se više od žena. Obožavaju šoping, kupuju tone garderobe…

Nije mu to nikako ulazilo u glavu. On je bio starog kova. U šoping samo kad mora. I kupuje samo neophodno. Oduvek je mrzeo šoping. Dok su njegovi drugari, kao poslednje tetke, ćaskali o sniženjima u buticima, on bi sedeo i slušao ih kao da govore o španskim selima. Nikada nije uživao u tome i kad bi mu nešto bilo potrebno molio bi se Bogu da što pre pronađe to.

Tako je bilo i tog dana. Glupo leto i glupe pantalone… I dosadna prodavačica koja mu je uvalila pet pari pantalona kao da se sprema za svadbu. U principu, njoj je bilo samo u interesu da mu uvali koje god pantalone, to joj je posao, ali… On je bio u dilemi. I šta sad? Krem ili crne? Možda krem, leto je, ali opet…

U tom trenu razmatranja i biranja, otvorila su se vrata kabine i ugledao je čupavu glavu dosadne prodavačice.

 

– I, kako ti stoje – pitala ga je veselo, promuklim glasom od kojeg su mu pošli trnci niz kičmu. Skliznula je pogledom niz njegovo skoro pa nago telo. Bokserice su bile vidno zategnute i prokleo je sebe zbog te činjenice.

– Ovaj, ne znam, možda ove krem – promucao je stiskajući pantalone iz telo.

– Da vidim – prošaputala je samouvereno ulazeći u kabinu. Zatvorila je vrata za sobom i uzela mu pantalone iz ruku.

soping

Rastresla ih je i položila mu pojas pantalona na kukove kako bi odmerila dužinu nogavica. Zadovoljno je klimnula i nehajno rukom prešla preko njegovog gorućeg međunožja.

Došlo mu je da poludi! Pitao se da li mu se ovo stvarno dešavalo ili je umislio. Uzela ga je za ruke i namestila ga da pridržava pantalone, a onda se spustila dole. Na kolena.

Prešla mu je prstima niz noge, kao da ga mazi. Ili mu se i to učinilo?

Sledećeg trena već mu je strgla pantalone iz ruku i brzinski spustila bokserice. Zinuo je u čudu kad je osetio te dugačke nežne prste oko pulsirajuće erekcije. A onda je osetio usne. Pa jezik. Pa grlo. Iz sopstvenog grla iskrao mu se glasan uzdah dok je pokušavao da se suzdrži. A ona ga je gledala odozdo, tako čupava i rumena, punih usta.

Palacala je jezikom oko njegovog glavića, pa ga je onda vešto uvijala oko celog kurca.

 

Jaja mu je meškoljica u drugoj šaci, a glavu je iskusno i vešto pomerala napred – nazad, dovodeći ga do ludila. Nije mogao da veruje da mu se to dešava, u kabini neke prodavnice! Ona ga je gutala do samih jaja, balaveći obilato po njegovoj alatki. Zatvorio je oči i trudio se da maksimalno oseti taj trenutak i skroz mu se prepusti.

Pridržavao se rukama za zidove kabine, trudeći se da odloži neminovni kraj. Međutim, nije uspeo, čim je ugledao njihov odraz u ogledalu izlio se u grlo naporne prodavačice.

Dok je još pokušavao da dođe sebi, ona se vragolasto osmehnula, popravila suknju i izašla.

Znao je da nije sanjao samo po znoju koji mu je klizio niz kičmu, usled iznenadnog naleta strasti. Zavoleo je šoping od tog dana.

I uzeo je i krem i crne pantalone. Doduše, nije mu bilo ni bitno koje je boje odabrao…Posle ovoga što je doživeo u kabini, bilo bi mu svejedno da je kupio i pink pantalone.

-Dođite nam opet. – Veselo ga je ispratila prodavačica.

O, itekako će doći opet, znao je to u sebi.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *