3.2
(13)

Sada je vreme metroseksualaca.

 

Picnutih muškaraca. Depiliranih, maznih. U pastelnim bojama garderobe. Sa počupanim obrvama. Muškarci! Ako uopšte mogu tako da se nazovu. Sređuju se više od žena. Obožavaju šoping, kupuju tone garderobe…

Nije mu to nikako ulazilo u glavu. On je bio starog kova. U šoping samo kad mora. I kupuje samo neophodno. Oduvek je mrzeo šoping. Dok su njegovi drugari, kao poslednje tetke, ćaskali o sniženjima u buticima, on bi sedeo i slušao ih kao da govore o španskim selima. Nikada nije uživao u tome i kad bi mu nešto bilo potrebno molio bi se Bogu da što pre pronađe to.

Tako je bilo i tog dana. Glupo leto i glupe pantalone… I dosadna prodavačica koja mu je uvalila pet pari pantalona kao da se sprema za svadbu. U principu, njoj je bilo samo u interesu da mu uvali koje god pantalone, to joj je posao, ali… On je bio u dilemi. I šta sad? Krem ili crne? Možda krem, leto je, ali opet…

U tom trenu razmatranja i biranja, otvorila su se vrata kabine i ugledao je čupavu glavu dosadne prodavačice.

 

– I, kako ti stoje – pitala ga je veselo, promuklim glasom od kojeg su mu pošli trnci niz kičmu. Skliznula je pogledom niz njegovo skoro pa nago telo. Bokserice su bile vidno zategnute i prokleo je sebe zbog te činjenice.

– Ovaj, ne znam, možda ove krem – promucao je stiskajući pantalone iz telo.

– Da vidim – prošaputala je samouvereno ulazeći u kabinu. Zatvorila je vrata za sobom i uzela mu pantalone iz ruku.

soping

Rastresla ih je i položila mu pojas pantalona na kukove kako bi odmerila dužinu nogavica. Zadovoljno je klimnula i nehajno rukom prešla preko njegovog gorućeg međunožja.

Došlo mu je da poludi! Pitao se da li mu se ovo stvarno dešavalo ili je umislio. Uzela ga je za ruke i namestila ga da pridržava pantalone, a onda se spustila dole. Na kolena.

Prešla mu je prstima niz noge, kao da ga mazi. Ili mu se i to učinilo?

Sledećeg trena već mu je strgla pantalone iz ruku i brzinski spustila bokserice. Zinuo je u čudu kad je osetio te dugačke nežne prste oko pulsirajuće erekcije. A onda je osetio usne. Pa jezik. Pa grlo. Iz sopstvenog grla iskrao mu se glasan uzdah dok je pokušavao da se suzdrži. A ona ga je gledala odozdo, tako čupava i rumena, punih usta.

Palacala je jezikom oko njegovog glavića, pa ga je onda vešto uvijala oko celog kurca.

 

Jaja mu je meškoljica u drugoj šaci, a glavu je iskusno i vešto pomerala napred – nazad, dovodeći ga do ludila. Nije mogao da veruje da mu se to dešava, u kabini neke prodavnice! Ona ga je gutala do samih jaja, balaveći obilato po njegovoj alatki. Zatvorio je oči i trudio se da maksimalno oseti taj trenutak i skroz mu se prepusti.

Pridržavao se rukama za zidove kabine, trudeći se da odloži neminovni kraj. Međutim, nije uspeo, čim je ugledao njihov odraz u ogledalu izlio se u grlo naporne prodavačice.

Dok je još pokušavao da dođe sebi, ona se vragolasto osmehnula, popravila suknju i izašla.

Znao je da nije sanjao samo po znoju koji mu je klizio niz kičmu, usled iznenadnog naleta strasti. Zavoleo je šoping od tog dana.

I uzeo je i krem i crne pantalone. Doduše, nije mu bilo ni bitno koje je boje odabrao…Posle ovoga što je doživeo u kabini, bilo bi mu svejedno da je kupio i pink pantalone.

-Dođite nam opet. – Veselo ga je ispratila prodavačica.

O, itekako će doći opet, znao je to u sebi.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.2 / 5. Broj glasova: 13

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top