3.9
(124)

Moj prijatelj je uvek imao sreće sa ženama.

 

Prosto su se lepile na njega, kao da je čičak. Nisam mu zavideo, uvek smo sve, bratski delili. Ali, kada je upoznao moju sadašnju kumu, sve se promenilo. Imao je oči samo za nju i, pogađate – nismo više ništa bratski delili. Totalno ga je omađijala. A koga i ne bi!

Zanosna plavuša sa bujnim poprsjem, kao iz filmova. I ubrzo su se venčali, naravno, ja sam im bio kum. I bio sam srećan zbog njih, priznajem, ali potajno, malo sam mu i zavideo. Stvarno je srećnik! Celog života su ga jurile žene a sad ima i najbolju. A ja…Par puta mi se desilo da sam nju zamišljao dok sam masturbirao. Eto, ja sam bio u tom fazonu, da zamišljam jebačinu sa kumom dok drkam. Jadno.

Jednom prilikom sam otišao do njih jer sam imao problem s kolima, a moj kum, najbolji prijatelj, je prosto umeo sa kolima. Baš kao i sa ženama. Međutim, kuma je bila sama, kum je još uvek bio na poslu.

-Uđi, sačekaj ga, brzo će on.

Skuvala je kafu i poslužila kolačima. Pored toga što je izgledala svetski, bila je i fenomenalna kuvarica.

Uživao sam u njenim kolačima dok sam upijao svaku njenu reč i dok sam se gubio u njenom poprsju.

seks sa kumomUdari mi krv u glavu. Već sam video kako je svlačim i jebem, opet sam zamišljao seks sa kumom. Osetih krućenje, dok je ona i dalje veselo čavrljala. I nisam mogao da izdržim, skočih na kumu kao divlja zver. Pritisnuh joj dlan na usta .

-Ni reč, ni reč! Samo ću…malo da te pojebem… da vidiš kako je sa kumom

Počela je da se otima i ispušta prigušene krike, ali je bila nemoćna pod mojoj težinom.

Kurac mi je bio tvrd i spreman da se osladi kuminom picom.

Raširih joj noge, pomerih gaćice u stranu u jurnuh unutra, pod naletom napaljenosti i strasti koju sam već dugo gajio prema njoj. Bila je vrela i neverovatno uska, što me je dodatno napalilo. Krenulo je jebanje sa kumom, kao što sam to radio mnogo puta u svojim mislima. Osim što je sada bilo stvarno.

Jebao sam tu rasnu plavušu s velikim sisama, koje su se veselo klatile u ritmu mog prodiranja. Jednu ruku sam joj i dalje držao na usta a drugom sam joj stezao članke na rukama. Veselo sam plesao između njenih nogu, dok se njeno vrištanje ubrzo pretvorilo u dahtanje.

-Uživa u mom kurcu. – pomislih veselo.

Nastavio sam karanje sa kumom vođen animalnim strastima.

 

Kada se potpuno opustila, sklonio sam joj ruku sa usta i pustio ruke, koje je odmah obavila oko mog vrata. Telom mi prođe neka čudna milina. Pomislih da je moja, moja žena. Dahtala je slatko i pohotno. Ubrzo smo zamenili pozu. Bila je na meni, nabijajući se na moj kurac sve brže i brže.

Uživao sam u mirisu njenog tela, pokretu njenih velikih sisa koje su kružile u ritmu ljuljanja pred mojim očima. Nisam želeo da mi se skine sa kurca, sa kumom je bilo toliko dobro! Sam pogled na njenu „brazilski“ izdepiliranu picu me je dovodio do ludila. I svršila je, grčeći telo, stežući bradavice. Oblizala je usne i pogledala me vragolasto.

-Hoćeš li da ti popušim?

-Još pitaš!

Spustila se na kolena i usisala moj kurac. Bogami, kuma ima duboko grlo!

 

I radi to fenomenalno! Nijedna mi bolje nije pušila! Izgubio sam kontrolu pod naletima njenog jezika i ubrzo je počastio mojoj vrućom spermom. Progutala je sve, do poslednje kapi. Munjevito smo se pribrali i doveli k sebi, jer je kum pristizao.

Uživao sam da gledam kako ga ljubi ustima u kojima je do pre 5 minuta bio moj kurac. Moja sperma. Smešio sam se samozadovoljno.

-Budem li imao sreće, nastavićemo da delimo sve bratski, i ubuduće. – pomislih zločesto u sebi i otpih gutljaj, sada već hladne kafe, koja nikad u životu nije imala bolji ukus.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.9 / 5. Broj glasova: 124

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top