Odložio sam čašu vina i uživao u njenoj figuri zavodljivo naslonjenoj na dovratak.

 

Osećao sam da me posmatra iz polutame. Polako je pijuckala svoje vino i prislanjala ledenu čašu na vrat s vremena na vreme… Bilo joj je toplo, još više je gorela gledajući budžu na mojim pantalonama i kurac koji se meškoljio od prizora preda mnom…

Kurac mi je podrhtavao i jedva sam čekao da ga oslobodim…U nju… Ustao se i poput kakvog predatora se uputio u njenom pravcu… Mirno me je dočekala… Polako sam joj skinuo haljinicu, pa brus, ostala je samo u tangicama… Prizor od koga mi se pomračio um na tren…

Odgurnula me je od sebe, pomerila se od stola i postavila me na njeno mesto. Brzo mi je skinula majicu i farmerke, ostao sam samo u boksericama na kojima se ocrtavao moj podignuti kurac. Tiho je mrmljala od zadovoljstva, dok je rukom mazila moj kurac od nekih 18-19 cm.

Počela je da mi ljubi vrat, pa grudi, da se lagano spušta preko stomaka, polako mi je spustila bokserice i on je izleteo tačno pred njena usta.

 

Uzela ga je u ruku i polako prodrkala, onda je par puta liznula glavić i konačno ga stavila u usta. Kako je samo lepo pušila, stenjao sam od zadovoljstva. Palacala je jezikom oko njega, vragolasto me gledajući u oči. Moje telo je dovodila u stanje grča i podrhtavanja. Radila je to znalački, kao da joj je 24h u ustima.

Kada sam shvatio da će njeno pušenje da ubrza svršavanje, uzeo sam stvar u svoje ruke. Pomerio sam se i pridigao je na onaj isti sto na kom sam ja bio pre samo par sekundi. Brzo sam joj skinuo gaćice i ugledao prelepu pičkicu. Imala je lepu i slatku obrijanu ribicu, koja je mirisala na vanilu. Totalno me je izludeo taj miris!

Legla je na sto i raširila noge, a ja sam zagnjurio glavu u njenu mirisnu pičkicu i počeo da je ližem… Kako je samo uživala, uvijala se, mrmljala, stenjala dok mi je nabijala glavu na nju.

U jednom trenutku zastenjala je promuklim glasom da je tucam…

 

Podigao sam se i privukao njeno slatko dupence na ivicu stola, par puta sam kurcem prešao preko njene mokre pičkice, dok je ona stenjala da joj ga ubacim što pre…Namestio sam glavić i polako ušao, milimetar po milimetar, skroz, dok nije osetila moja jaja na njenom dupencetu.

seks na tepihuOteo joj se uzdah zadovoljstva, a ja sam počeo polako da je jebem. Podigao sam njene duge noge na moja ramena, obgrlio joj butine jednom rukom dok sam drugom držao njenu sisu, jebao sam je sve brže i brže, a ona je sve više uživala uz konstantno dahtanje…

Izvadio sam ga iz njene otvorene, vrele pičkice, seo na stolicu, a ona je zavodljivo sišla sa stola i klekla ispred mene. Počela je opet da mi puši, ruke je koristila da mi mazi jaja, a onda je ustala, opkoračila me je i nabila se žestoko…

Kako smo uživali oboje, mokri od znoja, divlje dahtali dok se manijakalno nabijala i stenjala…Svršavala je isto kao što se i jebala – divlje, osećao sam kako joj se pička steže oko mog kurca, kako ga grčevito steže i sve više uvlači u sebe…

Nabila se do kraja, i povukla moju glavu na svoje sise, ljubio sam ih i gnječio i uživao u njihovoj čvrstini.

 

Ona je ponovo počela da se nabija i sada sam ja osećao da se bližim kraju… Zavukao sam ruke ispod njenih butina, uhvatio je za dupe i ustao zajedno sa njom nabijenom na moj kurac. Podizao sam je i spuštao na njega, obgrlila me je rukama, a noge je prekrstila na mom dupetu. Znala je da se bliži kraj ove avanture, i kroz dahtanje mi rekla:

-Hoću da me isprskaš… Nabio sam ga još par puta, izvadio ga, spustio je na pod, klečala je ispred mene, spremna za mlaz… Malo sam čučnuo i stavio ga između njenih sisa, stegla ih je i počela da mi ga drka sisama…

Gledala me je pravo u oči, a vrela sperma je krenula da kulja iz mojih jaja pravo na njene sise i lice, dahtao sam kao manijak, u životu nisam izbacio više sperme nego tada. Uzela je moj kurac u ruku, i oblizala je ostatke sperme sa njega, dok je drugom rukom razmazala spermu sa svog lica i sisa.

Smejala se…Bila je zadovoljna…Uh, kako je bila lepa onako gola i nasmejana. Obrisala je ostatke sperme sa sebe maramicama, navukla je haljinicu i brus, a gaćice mi dobacila, za uspomenu. Kao suvenir.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *