4.1
(32)

Odložio sam čašu vina i uživao u njenoj figuri zavodljivo naslonjenoj na dovratak.

Osećao sam da me posmatra iz polutame. Polako je pijuckala svoje vino i prislanjala ledenu čašu na vrat s vremena na vreme… Bilo joj je toplo, još više je gorela gledajući budžu na mojim pantalonama i kurac koji se meškoljio od prizora preda mnom…

Kurac mi je podrhtavao i jedva sam čekao da ga oslobodim…U nju… Ustao se i poput kakvog predatora se uputio u njenom pravcu… Mirno me je dočekala… Polako sam joj skinuo haljinicu, pa brus, ostala je samo u tangicama… Prizor od koga mi se pomračio um na tren…

Odgurnula me je od sebe, pomerila se od stola i postavila me na njeno mesto. Brzo mi je skinula majicu i farmerke, ostao sam samo u boksericama na kojima se ocrtavao moj podignuti kurac. Tiho je mrmljala od zadovoljstva, dok je rukom mazila moj kurac od nekih 18-19 cm.

Počela je da mi ljubi vrat, pa grudi, da se lagano spušta preko stomaka, polako mi je spustila bokserice i on je izleteo tačno pred njena usta.

Uzela ga je u ruku i polako prodrkala, onda je par puta liznula glavić i konačno ga stavila u usta. Kako je samo lepo pušila, stenjao sam od zadovoljstva. Palacala je jezikom oko njega, vragolasto me gledajući u oči. Moje telo je dovodila u stanje grča i podrhtavanja. Radila je to znalački, kao da joj je 24h u ustima.

Kada sam shvatio da će njeno pušenje da ubrza svršavanje, uzeo sam stvar u svoje ruke. Pomerio sam se i pridigao je na onaj isti sto na kom sam ja bio pre samo par sekundi. Brzo sam joj skinuo gaćice i ugledao prelepu pičkicu. Imala je lepu i slatku obrijanu ribicu, koja je mirisala na vanilu. Totalno me je izludeo taj miris!

Legla je na sto i raširila noge, a ja sam zagnjurio glavu u njenu mirisnu pičkicu i počeo da je ližem… Kako je samo uživala, uvijala se, mrmljala, stenjala dok mi je nabijala glavu na nju.

U jednom trenutku zastenjala je promuklim glasom da je tucam…

Podigao sam se i privukao njeno slatko dupence na ivicu stola, par puta sam kurcem prešao preko njene mokre pičkice, dok je ona stenjala da joj ga ubacim što pre…Namestio sam glavić i polako ušao, milimetar po milimetar, skroz, dok nije osetila moja jaja na njenom dupencetu.

picka kao suvenirOteo joj se uzdah zadovoljstva, a ja sam počeo polako da je jebem. Podigao sam njene duge noge na moja ramena, obgrlio joj butine jednom rukom dok sam drugom držao njenu sisu, jebao sam je sve brže i brže, a ona je sve više uživala uz konstantno dahtanje…

Izvadio sam ga iz njene otvorene, vrele pičkice, seo na stolicu, a ona je zavodljivo sišla sa stola i klekla ispred mene. Počela je opet da mi puši, ruke je koristila da mi mazi jaja, a onda je ustala, opkoračila me je i nabila se žestoko…

Kako smo uživali oboje, mokri od znoja, divlje dahtali dok se manijakalno nabijala i stenjala…Svršavala je isto kao što se i jebala – divlje, osećao sam kako joj se pička steže oko mog kurca, kako ga grčevito steže i sve više uvlači u sebe…

Nabila se do kraja, i povukla moju glavu na svoje sise, ljubio sam ih i gnječio i uživao u njihovoj čvrstini.

Ona je ponovo počela da se nabija i sada sam ja osećao da se bližim kraju… Zavukao sam ruke ispod njenih butina, uhvatio je za dupe i ustao zajedno sa njom nabijenom na moj kurac. Podizao sam je i spuštao na njega, obgrlila me je rukama, a noge je prekrstila na mom dupetu. Znala je da se bliži kraj ove avanture, i kroz dahtanje mi rekla:

-Hoću da me isprskaš… Nabio sam ga još par puta, izvadio ga, spustio je na pod, klečala je ispred mene, spremna za mlaz… Malo sam čučnuo i stavio ga između njenih sisa, stegla ih je i počela da mi ga drka sisama…

Gledala me je pravo u oči, a vrela sperma je krenula da kulja iz mojih jaja pravo na njene sise i lice, dahtao sam kao manijak, u životu nisam izbacio više sperme nego tada. Uzela je moj kurac u ruku, i oblizala je ostatke sperme sa njega, dok je drugom rukom razmazala spermu sa svog lica i sisa.

Smejala se…Bila je zadovoljna…Uh, kako je bila lepa onako gola i nasmejana. Obrisala je ostatke sperme sa sebe maramicama, navukla je haljinicu i brus, a gaćice mi dobacila, za uspomenu. Kao suvenir.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 32

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top