Verujem da onaj odozgo, sa žezlom, itekako zna da namesti neke situacije u životu, da napravi vrtlog i učini da izgovoriš čuvenu rečenicu „Sve se dešava s razlogom.“

 

I ja sam, zaista, posle određenih događaja koji su mi opasno uskovitlali život, počela da verujem u to. Da se sve namesti. On je bio osoba koju sam upoznala par dana pred naše zajedničko letovanje.

Čudan splet okolnosti, upoznavanje na rođendanu kod zajedničkih prijatelja, njegovo pitanje da idem sa njim na more i moj još luđi odgovor da pristajem. Sve mi je to delovalo kao dobro zezanje, a zapravo su me, neshvativši odmah, čudne sile nagonile ka njemu.

Na moru smo imali par brzinskih kresova, ništa vredno pomena, a ni pamćenja. Ali se potom, pri povratku sa mora, desilo dosta toga, što me je zapravo nateralo da shvatim ko je on. Desilo se to na jednom gotovo napuštenom parkingu na Zlatiboru.

s razlogom na Zlatiboru

Vraćali smo se iz Crne Gore, bilo je negde ujutru, nigde žive duše, pa smo rešili da se parkiramo tu, u šumi, kako bi malo odmorili, odspavali, pa nastavili putovanje.

Dok smo sedeli u kolima, pričali smo sve vreme putovanja, kako se on ne bi uspavao dok vozi.

Otvorile su se životne teme, kako to već ide, i tako sam kroz razgovor shvatila da imamo iste poglede na svet, i da je to čovek o kojem sanjam od malena.

A ništa zapravo, od samog početka, nije ukazivalo na to.

Kad smo stali da odmorimo, prešli smo pozadi, jer je vozio mini van.

 

Oborili smo sedište i legli i preko sebe prebacili tanani prekrivač koji se našao na zadnjem sedištu. Ležali smo, čavrljali, smejali se. Časovnik je švercovao sate. Prošlo je dosta vremena, ni sama ne znam koliko onako usput u priči. Posle jedne veoma smešne priče, mahinalno sam stavila svoju ruku na njegove grudi, i počela da je spuštam do stomaka.

On je iskoristio moj smešak i prišao mi na milimetar od lica. Poljubio me je u nos, i zagrizao usnu. Počeli smo strasno da se ljubimo. To me je strašno napalilo, u sekundi. Grizla sam mu vrat, uši, ramena. Disao je duboko, prijalo mu je to što sam radila. Istovremeno sam mešala guzom jer sam osetila da je on izvukao kurac iz boxerica.

Bio je jako napaljen, pa je rešio da mi ugrize bradavicu, što me je još više napalilo. I poželela sam ono što svaka žena često poželi, da mu popušim. Volim da pušim, jer to smatram svojom najvećom dominacijom nad njim.

Kleknula sam skroz dole i počela. Bio mu je dignut kao strela, išao je uz telo, sve do pupka. Iskoristila sam priliku, pa sam počela da ližem jaja i da se polako penjem gore.

Trudila sam se sve vreme da jezikom obuhvatim što veću površinu kurca.

 

U jednom trenutku, poluprimetno u mračnom automobilu, ispustila sam svoju pljuvačku, i brzo je razvukla po celoj površini kurca. Kada je bio ceo mokar, što je jako palilo, uzela sam ga u ruke, i počela da drkam. Istovremeno sam se mazila sa njim, po obrazima. Neprekidajući kontakt očima ni u jednom trenutku.

Došlo je na red i pravo pušenje. Bio je pozamašne veličine, pa sam se baš namučila da pronađem položaj u kojem bi ceo mogao da mi stane u usta.

Kada sam shvatila da je neizvodljivo da to uradim, napravila sam krug od kažiprsta i palca, i stavila na usta, tako da sam pomerala istovremeno sa glavom, da bi on imao bolji užitak. S vremena na vreme bi me uhvatio za teme, i gurao i pomerao glavu kako mu odgovara.

Jebačina u autu je jedna od onih "realnih" fantazija, jedna od tih je i "seks sa mužem u kolima"

U jednom trenutku mi je rekao da će da svrši, pa smo morali da izađemo napolje, gde sam ja kleknula, zinula i čekala. Bilo je tu mlazova po faci, ali najviše je bilo na čelu i u kosi.

Zatim je usledilo divljačko jebanje. Naguzio me je manijakalno i osetila sam kako mi je ušao negde do pluća. Takav je osećaj bio. Snažan i moćan. Neverovatnom brzinom me je jebao, pridržavajući se za kola. Onako najstrašnije, što me je nateralo da svršim.

Bila sam veoma vrela i vlažna, i cela sam se tresla. Ali, on nije završio sa mnom…Popeo me je na haubu, i lagano je prišao, uhvatio me za kukove i počeo polako da ulazi.

Ovaj put sam gledala njegovo mišićavo telo kako stoji ispred mene, i kako ulazi u mene do kraja.

 

Nije bilo ništa na brzinu, sve je bilo jako sporo, i jako uzbudljivo, što mi je do tog trenutka bila jaka suprtnost. Sve vreme dok je on mene držao za kukove, ja sam se dodatno držala za njegove ruke, tako da smo bili višestruko isprepletani.

Bilo je predobro. Ovaj put smo manje više istovremeno svršili. Ja sam to učinila dok je bio u meni, a on čim je izašao.

Ovaj put je prskao po stomaku i butinama. Nisam dozvolila da propadne, pa sam pokupila spermu rukama i polizala.

Oboje smo bili jako uzbuđeni nakon ovog događaja, jer se on nije mogao porediti sa površinskim i brzinskim kresanjem na moru. Jutro na Zlatiboru je samo još više učvrstilo našu vezu, a sex nam je bio svaki put sve bolji i bolji, a ja sam vremenom naučila kako da njegov ogromni kurac nekako uvučem do kraja u svoja usta…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *