4.3
(51)

Postoje momenti u životu koji vam tada deluju kao najveća katastrofa i tragedija koja je mogla da vas zadesi.

 

Osećate da vam se svet ruši i da prosto, nema nade. Nakon burne svađe sa dečkom, jer sam ga uhvatila sa osobom za koju sam do juče mislila da mi je prijateljica, izletela sam iz stana van sebe, direktno na kišu. Nije me bilo briga. Bila sam slomljena, izdana, razočarana….Zar s njom?! Planirala sam je za kumu, a ovamo…ovamo je uhvatim kako puši mom dečku! Pa, baš lepo!

Uletela sam u prvi taxi i nečujno rekla :

-Samo vozite…vozite…

I vozio je. Ništa me nije pitao, ali me je gledao u retrovizor. A ja…ja sam poput mrtve biljke ležala na zadnjem sedištu i grcala u suzama. Nisam ni primetila kada se zaustavio. Bila sam u svojim mislima. Otvorio je zadnja vrata i rekao :

-Izvoli, ugrejaće te.

Seo je pored mene držeći dve kafe. Tek onda sam zagledala lika, taksistu.

 

Crn, crne oči, kosa, ….odeća. Sve na njemu je bilo crno.

Uzela sam kafu bez pogovora i krenula da pijem.

Pokušala sam da razaznam gde sam.

-Pumpa na izlazu iz grada, prema…- taksista je počeo da objašnjava.

-Znam gde smo.

I onda je priča potekla.

Taksista je čuo moju tregediju, a čula sam i ja njegovu, daleko veću.

Verenica, na samo mesec dana od venčanja, doživi saobraćajnu nesreću i na mesto ostane mrtva. Od tada je prošlo 3 godine, i kaže tek sada je počeo da se dovodi u normalu.

Sedeli smo u kolima zamagljenih stakala, dok je kiša dobovala, bez prestanka.

U tom trenutku, onako slomljena i ganuta sam ga, poželela.

A Taksista kao da mi je čitao misli, okrenuo se prema meni, uhvatio me za lice i počeo da ljubi, isprva nežno i ispitivački, a onda sve strasnije i pohotnije.

taksista

Zavukao mi je ruku ispod majice i brushaltera i tu su ga dočekale moje grudi, željne dodira. Zadigao mi je majicu, krenuo da ljubi i sisa bradavice. Totalno me je izludeo! Zavukla sam ruku u njegove pantalone i tamo me je dočekao spreman i poprilično veliki kurac. Mnogo veći nego što je imao moj lažljivi dečko. Uh, jedva sam čekala da ga osetim u sebi, kako popunjava moju prazninu i dovodi me do vrhunca. Ali, pre toga, želela sam da ga probam, da ga osetim u ustima.

-Želim da ti popušim, odmah!

Gurnuo je prednje sedište da bi mi napravio prostora i zavalio se, izvukavši svoj ogromni kurac.

-Bože, hoću li moći?-pomislila sam. Ali da, mogla sam, gutala sam ga kao da sam bila u celibatu godinama. Bio je tako gladak, velik i čini mi se, neprestano je rastao u mojim ustima.

 

To me je sve palilo, to što je i taksista vidno uživao, to što me je gledao sve vreme. Osećala sam da moja ribica toči sokove i da su mi sem gaćica, mokre i farmerke.

-Molim te, pojebi me. Poludeću od želje!

Bez reči me je položio na zadnje sedište, skinuo farmerke, gaćice i samo skliznuo u moju ribicu. Kakav osećaj! Mislila sam da ću svršiti!

Ali nisam, a taksista…recimo da me je jebao tako profi, da sam poželela da se nikad ne završi! Stezala sam ga jako nogama, uzdisala, a on je dahtao i ulazio u mene tako jako i brzo da sam krenula da svršavam! Orgazmi su se ređali jedan za drugim, totalno sam se izgubila u toj pomami. Ali on nije završio sa mnom….

Okrenuo me je na stomak i lagano uklizio u moju guzu. Pomešani osećaji bola i zadovoljstva su se prolili mojim telom. Ulazio je u moju guzu sve brže i brže, dražeći mi ribicu rukom.

-Gde si ti bio sve vreme? –pomislila sam dok je svojim kurcem rastezao moju guzu, koja, baš kao i moja pička, nije želela da ga pusti.

 

A onda je svršio, jako, divlje, uz krik. Prepunio je moju guzu svojom supermom, vrelom i kremastom. Dugo je tako nepomično ležao na meni. Uživala sam pod težinom njegovog tela, sve ovo mi je jako prijalo i ni jednog trena nisam pomislila na bivšeg momka.

-Hoćemo li do mene?

Nasmejala sam se. Taksista mi je čitao misli.

-Naravno.

Sada sam znala da ova noć neće da ostane samo na ovome. Znala sam da mi uživanje tek predstoji.

Sve će biti mnogo bolje nego na skučenom sedištu taxija.

Mada ovu noć, po mnogo čemu, neću zaboraviti nikada.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 51

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top