4.2
(29)

 Udala sam se jako mlada, verujući u ljubav

 

Takoreći sam iz školske klupe prešla u krevet. Tada nisam ni o čemu drugom razmišljala, samo o njemu, mom suprugu, koji je bio moja prva ljubav, školska ljubav. Realno, šta sam mogla i da znam sa osamnaest godina, osim da ću sa njim provesti ostatk svog života, da ću mu izroditi decu i da ljubav između nas nikada neće nestati.

U početku je brak bio predivan a ljubav strasna, ali, kako su godine tekle, počeo je da se hladi prema meni i da mi posvećuje sve manje pažnje. Cveće sam dobijala samo za rođendan, a nama drage datume je potpuno zaboravio.

Ponekad sam bila ljubomorna na računar za kojim je provodio sate. To mi je nekako bilo neshvatljivo, pošto u svojoj tridesetpetoj i sa dvoje dece jos uvek imam manekenski struk, velike, lepe, čvrste grudi i oblu zadnjicu.

Nekako sam, paralelno sa udajom, dobila posao u firmi u kojoj uglavnom rade muškarci.

 

Saletali su me na svakom koraku, ali sam ostala hladna kao stena na njihove nasrtaje. Bila sam posvećena mužu i porodici i drugi me nisu zanimali. Iako sam, zapravo, u dubini duše bila jako nesrećna i željna pažnje. A onda se pojavio on. Nije spadao u lepotane, ali mi je njegov osmeh grejao promrzlo srce.

Njegove oči su me gledale onako kako sam želela da me suprug opet gleda. U početku sam na njega gledala kao na brata, nekog ko me razume i kome mogu svaku tajnu da poverim, sve do trenutka kad sam se zatekla u maštanjima kako vodim ljubav sa njim.

S vremenom, njegov pogled kojim me je gledao je postajao sve užareniji. Svaki put kada bih ga srela, kolena bi sama počela da klecaju, a u utrobi bih osetila čudnu toplinu koju nisam odavno osetila. Želja koju sam osećala je bila sve veća, želela sam ga ludo, ali sam se trudila da u sebi ugušim tu strast.

Ali, nekako se sve sklopi kada se najmanje nadaš.

 

I strast, ma koliko bila grešna, nađe svoj put da ispliva… Prošlog aprila, muž je otišao na službeni put u inostranstvo, tako da sam to vreme iskoristila da odem do mojih, koji žive u unutrašnjosti. Bila sam dobro raspoložena jer su mi stvari u zadnje vreme bas išle od ruke.

Tako i tog dana… Tokom ručka kod roditelja stigao mi je SMS od njega, kojim mi je javio da je na nekom seminaru u Sokobanji i da bi voleo da večeramo zajedno. Nastupila mi je totalna konfuzija u glavi, a srce mi je ludački lupalo. Rado sam prihvatila večeru, želela sam da se opustim i da uživam u njegovoj pažnji koju ću imati samo za sebe.

Brižljivo sam se spremala, odabrala čipkani veš i haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala. U dubini duše, znala sam šta sledi… Ili sam to samo jako priželjkivala…. Pojavio se u tačno dogovoreno vreme kolima i otišli smo na večeru u jedan lep restoran sa muzikom.

Sati su prolazili kao minuti, pričali smo, smejali se i uživali u uzajamnom društvu.

 

Popila sam dve čase crnog vina, koje su me brzo udarile u glavu. Kad je orkestar zasvirao muziku za ples, zgrabio me je i izveo na podijum. Kao da je samo to čekao cele večeri. Privila sam se i počela polako da trljam svoje telo o njega, a ubrzo zatim i osetila kako mu batina raste u gaćama. I to me je ostavilo bez daha.

U glavi su mi se mešali griža savesti prema mužu i želja da me uzme odmah, na podijumu. Kad se ples završio, osetila sam njegovu ruku na mojoj butini koja se ispitivački kretala uz nogu ka pičkici.

Nešto mi je pričao, ali me je vreli talas zapljusnuo i ja ništa nisam razumela. Više ništa nisam čula osim boje njegovog glasa na koji sam se ježila. Topila sam se od miline. Kad smo završili večeru, seli smo u kola i krenuli ka kući mojih roditelja.

Odvela sam ga na skriveno mesto gde smo muž i ja ranije često vodiili ljubav u kolima tokom našeg zabavljanja.

 

Vodila sam muža, a sada jebača na to mesto. Čim smo stali, vise nisam mogla da se uzdržim. Pocela sam da ga ljubim svuda po licu, gurnula mu jezik u uvo, grickala vrat, a rukom prelazila preko izbočine na njegovim pantalonama. Nisam mogla više da se uzdržim, otkopčala sam njegove pantalone koje su pretile da prsnu, i strpala njegovu batinu u usta.

Bio je sav sluzav, a ja sam ga halapljivo gutala i lizala od korena ka glaviću. Davno nisam osetila takvu slast. Njegov kurac je vrtoglavom brzinom rastao u mojim ustima I pulsirao na svaki moj liz. Počeo je da me miluje po kosi, zatim je stegao i čupajući me nabijao na njegovu batinu. Bila sam van sebe, primila sam ga celog.

Posle par minuta svršio mi je u usta, prvi put da mi nije bilo gadno da svo seme pokupim, bilo je jako ukusno. Njegova batina se ponovo polako krutila u mojim ustima. Oborio je moje sedište, pomerio haljinu i počeo da mi ljubi, gricka i mesi grudi. To je bio prekrasan osećaj, u tom trenutku zaboravila sam i na muža, i na porodicu, i na stid koji sam osećala, želela sam da ga osetim duboko u sebi.

Pocepao mi je gaćice i počeo da liže moju sveže obrijanu pičku.

 

Počela sam da se gubim, da buncam. Stenjala sam dok mi je nabijao prst u picu i draškao klitoris. A onda se zavalio u svoje sediste, podigao me i natakao na njegovu kurčinu. Mislila sam da ću da eksplodiram! Mešala sam kao luda dok me je nabijao na svoju karu. Dok mi je masirao bradavice, šaptao mi je da sam njegova kurvica, perverzna cura, da će mi razneti utrobu, što me je još više palilo.

Posle samo par trzaja, osetila sam kako se moji sokovi slivaju niz njegov kurac, koji je nastavio neumoljivo da udara. Kad smo svršili, izveo me je iz kola, zadigao suknju i počeo da me tuca otpozadi.

ljubavČvrsto me je držao za guzove i navlačio na sebe, strasno i nemirno. Ribica je pulsirala od strasti, taj nemir se širio celim mojim telom.

Kada je bio blizu kraja, izvukao ga je iz moje ribice, naterao da kleknem i nabio u moja usta. Poludela sam od slasti, ovo sam želela tako dugo. Svršio mi je po licu i grudima, osećala sam kako mi grudi gore. Na rastanku smo se dugo ljubili, ja sam bila tako opuštena jer mi je pružio nešto sto mi je tako nedostajalo.

Još auto nije ni zamakao iza obližnje zgrade, a osećala sam da mi nedostaje njegovo prisustvo. Čitavu noć u krevetu sam razmišljala o onome šta nam se desilo i dodirivala po vlažnoj ribici. Otad koristim svaku moguću priliku da bi bili zajedno. Ne želim da se razvedem zbog dece, a ne mogu više bez njega.

Mislim da muž nešto zna, ali ga to ne zanima previše, a i da zna, šta mu ja tu mogu. Uskoro ponovo ide na sluzbeni put za neki dan, ponovo cu se osetiti živom… Ponovo ću biti njegova perverzna cura, koju razvaljuje od svog kurca.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 29

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top