Počeli smo da se ljubimo u hodniku.

 

Osećao se jak naboj između nas. Varnice su letele, ja sam osećao ogromno naelektrisanje u celom telu. Sam Bog zna koliko sam je želeo. Dugo je bila moj nedosanjani i vlažni san. Pomahnitalo smo se ljubili. Zgrabio sam je a ona još ni sandale nije skinula.

Imala je neke sexy sandalice sa visokom štiklom i tankim kaiševima oko skočnog zgloba. Tako su joj lepo stajale i tako su me palile. Nisam ni želeo da ih skine. Rekao sam joj:

-Nemoj da skidaš sandale, hoću te u njima. Zavukao sam joj ruke ispod haljine i počeo da je hvatam za njeno okruglo i čvrsto dupe. Samo je uzdisala. Imala je neke čipkaste tange koje su bile super pod prstima. Okrenuo sam je i naslonio na zid i najzad uzeo njene sise u ruke. Nisu bile male, bile su fantastične. Jedre i čvrste.

Prijalo joj je ovo, sise su joj se naježile i bradavice su joj bile čvrste. Raskopčao sam joj haljinu i skinuo je sa nje. Ostala je u štiklicama, tangama i brusu, koji sam odmah skinuo. Tako u gaćicama i štiklama sam je uzeo za ruku i poveo ka spavaćoj sobi.

Ušli smo u polumrak, samo je lampa bila upaljena.

Šapnuo sam joj:

-Stavi prst u pičkicu i daj mi da ga oližem. Bila je zbunjena, kao da je to nikad niko nije tražio. Dok sam se lagano skidao, polako je uvukla ruku u gaćice. Palio me je taj prizor, video sam da je poslušna i pokorna. Pa sam nastavio…

-Skini gaćice do kolena i uradi šta sam ti rekao. Lagano ih je spustila, malo raširila noge i ugurala jedan prst.

-Gurni dva. Ugurala je još jedan, a onda ih izvukla i pružila ka meni. Prvo sam ih pomirisao, a onda ih slasno olizao, bili su vreli i vlažni. Ja sam već bio go i ona je uhvatila moj kurac u ruku i počela da ga lagano mazi.

Kleknuo sam ispred nje, skinuo joj gaćice i olizao pičkicu. Samo se stresla. Položio sam je na krevet. Legla je, raširila noge, a ja sam krenuo da ližem. Gurnuo sam joj prvo jezik duboko, da još jednom oližem tu slatku, vlažnu pičkicu i pokupim sve sokove iz nje. Lepo sam je olizao, a onda prešao na klitoris. Mislim da je uživala dok sam je lizao, ja sigurno jesam. Posle par minuta je uz stenjanje svršila.

-Jel ti se svidelo? pitao sam je.

-Bolji si nego što sam očekivala, rekla je mazno.

Nasmejao sam se i okrenuo je, stavio na sve četiri i počeo da je jebem lagano odpozadi.

 

vlazni sanNavlačio sam je na sebe sve brže i brže, uživao sam dok je klizila po mom kurcu. Savršen sklad! Svidelo mi se to, ali mi se činilo da ću brzo da svršim. Zato sam je okrenuo na leđa i stavio njene noge na ramena. Palile su me njene štiklice koje su bile tu, pored mene. Jebao sam je polako, a ona se nalaktila i gledala dole.

-Voliš da gledaš kako te jebem?

-Uhh, daaa, sviđa mi se.

To me je izbezumilo, krenuo sam da ubrzavam, a ona je samo zabacila glavu pozadi, grizući se za donju usnu. Stenjala je sve jače i jače i ja sam ga zabio još nekoliko puta, a onda ga izvadio i svršio svuda po njoj, čini mi se, litar sperme i svu je umazao. Krenula je da se smeška i razmazuje spermu svuda po grudima i stomaku. Legao sam pored nje i rekao:

-Ovo mi je bio san odavno, baš sam te želeo, voleo bih da nekad ponovimo.

Samo me je pogledala i namignula. Pustio sam je da dođe do daha i malo se povrati, jer je moj kurac polako kretao da se dovodi u zavidan položaj…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *