3.9
(45)

Počeli smo da se ljubimo u hodniku.

Osećao se jak naboj između nas. Varnice su letele, ja sam osećao ogromno naelektrisanje u celom telu. Sam Bog zna koliko sam je želeo. Dugo je bila moj nedosanjani i vlažni san. Pomahnitalo smo se ljubili. Zgrabio sam je a ona još ni sandale nije skinula.

Imala je neke sexy sandalice sa visokom štiklom i tankim kaiševima oko skočnog zgloba. Tako su joj lepo stajale i tako su me palile. Nisam ni želeo da ih skine. Rekao sam joj:

-Nemoj da skidaš sandale, hoću te u njima. Zavukao sam joj ruke ispod haljine i počeo da je hvatam za njeno okruglo i čvrsto dupe. Samo je uzdisala. Imala je neke čipkaste tange koje su bile super pod prstima. Okrenuo sam je i naslonio na zid i najzad uzeo njene sise u ruke. Nisu bile male, bile su fantastične. Jedre i čvrste.

Prijalo joj je ovo, sise su joj se naježile i bradavice su joj bile čvrste. Raskopčao sam joj haljinu i skinuo je sa nje. Ostala je u štiklicama, tangama i brusu, koji sam odmah skinuo. Tako u gaćicama i štiklama sam je uzeo za ruku i poveo ka spavaćoj sobi.

Ušli smo u polumrak, samo je lampa bila upaljena.

Šapnuo sam joj:

-Stavi prst u pičkicu i daj mi da ga oližem. Bila je zbunjena, kao da je to nikad niko nije tražio. Dok sam se lagano skidao, polako je uvukla ruku u gaćice. Palio me je taj prizor, video sam da je poslušna i pokorna. Pa sam nastavio…

-Skini gaćice do kolena i uradi šta sam ti rekao. Lagano ih je spustila, malo raširila noge i ugurala jedan prst.

-Gurni dva. Ugurala je još jedan, a onda ih izvukla i pružila ka meni. Prvo sam ih pomirisao, a onda ih slasno olizao, bili su vreli i vlažni. Ja sam već bio go i ona je uhvatila moj kurac u ruku i počela da ga lagano mazi.

Kleknuo sam ispred nje, skinuo joj gaćice i olizao pičkicu. Samo se stresla. Položio sam je na krevet. Legla je, raširila noge, a ja sam krenuo da ližem. Gurnuo sam joj prvo jezik duboko, da još jednom oližem tu slatku, vlažnu pičkicu i pokupim sve sokove iz nje. Lepo sam je olizao, a onda prešao na klitoris. Mislim da je uživala dok sam je lizao, ja sigurno jesam. Posle par minuta je uz stenjanje svršila.

-Jel ti se svidelo? pitao sam je.

-Bolji si nego što sam očekivala, rekla je mazno.

Nasmejao sam se i okrenuo je, stavio na sve četiri i počeo da je jebem lagano odpozadi.

vlazni sanNavlačio sam je na sebe sve brže i brže, uživao sam dok je klizila po mom kurcu. Savršen sklad! Svidelo mi se to, ali mi se činilo da ću brzo da svršim. Zato sam je okrenuo na leđa i stavio njene noge na ramena. Palile su me njene štiklice koje su bile tu, pored mene. Jebao sam je polako, a ona se nalaktila i gledala dole.

-Voliš da gledaš kako te jebem?

-Uhh, daaa, sviđa mi se.

To me je izbezumilo, krenuo sam da ubrzavam, a ona je samo zabacila glavu pozadi, grizući se za donju usnu. Stenjala je sve jače i jače i ja sam ga zabio još nekoliko puta, a onda ga izvadio i svršio svuda po njoj, čini mi se, litar sperme i svu je umazao. Krenula je da se smeška i razmazuje spermu svuda po grudima i stomaku. Legao sam pored nje i rekao:

-Ovo mi je bio vlažni san odavno, baš sam te želeo, voleo bih da nekad ponovimo.

Samo me je pogledala i namignula. Pustio sam je da dođe do daha i malo se povrati, jer je moj kurac polako kretao da se dovodi u zavidan položaj…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.9 / 5. Broj glasova: 45

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top