4
(24)

Nisam bila klasičan voajer koga je ložilo posmatranje drugih.

 

Ja sam imala malo drugačije želje. Da nakon malo posmatranja, postanem deo tog ljubavnog zanosa. Ili bilo kakvog zanosa. Ali, ne na ustaljeni način. Konačno mi se to, nakon godina uzaludne potrage, i ostvarilo.

Naime, igrom slučaja, moj jako dobar prijatelj, je zavisnik. Sado-mazo. Poverio mi je to, uz „čašicu razgovora“ i od tada, ja imam neviđeno želju da posmatram njegovu igru i malo sudelujem. I, dogovor je pao. Strpljivo sam čekala na terasi, paleći treću cigaretu.

Zavibrirao mi je telefon s porukom: „Stižemo“. I eto njih, u lepom raspoloženju. Kao po dogovoru, upalio je svetlo u dnevnoj sobi, tako da sam ja bez ikakvih problema mogla da gledam razvoj događaja sa terase.

Nisu gubili vreme, izuzetno vešto se oslobodila majice i brushaltera i krenula da mu otkopčava pantalone u potrazi za kurcem.

 

Odmah je navalila, gutajući ga s radošću, dok joj je on nabijao glavu sve više, izazivajući joj nagon za povraćanjem. Ali nije se predavala. Žilava kučkica. Imala je fino dupence, idealno za „spenkovanje“ i dobar par sisa. Slabija trojka, ali čvrste.

Moj prijatelj je, dok mu ga je, gotovo bez daha pušila, posegao za plavim vibratorom, koji joj je ugurao u analni otvor. Jauknula je, ali joj je on uz šamar, nabio kurac natrag u usta i nastavio da joj nabija plavog djavola u guzu.

Napalilo me je to. Taj šamar. Jedva sam se obuzdala da ne uletim unutra i ubijem slatkog Boga u njoj.

Volite voajerske erotske priče? Onda će vam se sigurno svideti Sobarica Voajer sa našeg bratskog sajta!

Odgurnuo ju je od sebe, ubalavljenu, crvenih usta, ustao i iz fioke izvukao crni svileni kanap. Uh, ovo će biti zanimljivo-pomislila sam. Podigao ju je za kosu i odvukao u hodnik. Sačekala sam petnaestak minuta. Upalila četvrtu cigaretu i lagano krenula ka mestu događaja – hodniku.

Divan prizor! Ovde prestajem da budem samo voajer..

 

Maestralno uvezana i okačena na kuke na zidu, raširenih nogu i ruku, dok joj je duga crna kosa padala niz leđa.

sado-mazo

Pored nje su, na stolici, bili poređani bičevi. Prosto nisam znala koji bih. U pozadini se čula muzika, pesma „huggin and kissin“ koja je dodatno pojačavala draž samog prizora. Na kraju, odabrah jedan sa kožnim resama. Koža na kožu najbolje ide.

Prijatelju sam stavila moju cigaretu u usta. Prišla sam joj. Usta su joj bila zalepljena crnom trakom, na očima je imala povez. Prelepa. Krenula sam da joj milujem kosu, polako je uvijajući oko ruke. Već je krenulo da mi se mrači od uzbuđenja, krenula sam da drhtim, sve jače i jače joj obmotavajući kosu oko svog zgloba. Onda sam joj naglo povukla kosu, cimnuvši joj snažno glavu unazad: A drugom rukom, u kojem mi je bio bič, zamahnula iz sve snage.

 

I opet. I opet. I opet.

 

I …onda sam izgubila predstavu o broju udaraca. Totalno sam se izgubila u svom mraku. Trgao me je prijatelj, pomerivši me u stranu. Upitno me je pogledao, a ja sam samo klimnula glavom kao znak da sam dobro.

Taj prizor, kako bičujem njegovu kučku ga je, očigledno, poprilično napalio. Jer ju je dohvatio odpozadi i krenuo divljački da jebe. Ona je mumlala, ispuštala neartikulisane krike –onakve kakve jedino i možeš da ispustiš kada ti je na ustima lepljiva traka. Primetih da je na leđima imala krvave tragove, mojih ruku delo i to me natera da se nasmejem. Prijatelj joj je razvaljivao guzu i ja sam zaista uživala biti voajer u tim trenutcima, da je gledam kako se koprca u slatkoj muci. Bilo je vreme da krenem.

Čekajući lift, čula sam urlik prijatelja, poentirao je, i njeno mumlanje koje je odavalo –olakšanje.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 24

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top